Majmok Blogolói

e-mail us

Valami olyan ért ami mindenképp a MB-ra illik? Ne habozz, írj hát!

Majmok Bolygója

Mosolyogj, mosolyogj, és csak mosolyogj! Na látod, már át is lettél b*szva!

Linkblog

Majom címkék

abszurd (5) antiszemita (2) baleset (1) bank (2) bayer (1) biztonsági öv (1) biztosítás (1) biztosító (1) bkv (2) blog (2) bunkó (1) buzi (1) cigány (1) egyház (1) elemzők (1) erőszak (1) felelősség (4) felhívás (1) gaskó (1) gazdaság (2) gondolatok (5) gondolat ébresztő (2) hazugság (3) hiller (1) hitel (1) hivatal (2) így látom én (4) jegyvásárlás (2) kartell (1) kártérítés (1) kegyeletsértés (1) képviselő (1) kisebbség (2) kolonics (1) kommunikáció (5) korrupció (1) kötelező (1) közbeszerzés (1) közlekedés (1) kozmann (1) kritika (1) levél (2) magyarok (3) magyarország (5) magyar szlovák viszony (1) majmok bolygója (1) majmok bolygoja (1) máv (3) meleg (1) mindennapok (4) mokka (1) muosz (1) napkelte (1) nbh (1) nemzeti csúcs (1) new generation (1) oktatás (1) október 23 (1) otp (2) pályázat (1) parlament (1) paródia (1) politika (2) politikus (2) posta (1) rabosítás (1) reform (1) reklamáció (2) rendőrség (1) részeg (2) roma (1) south park (1) spyware (1) synergon (1) szakszervezet (1) szavazás (1) szélsőség (2) szolgálati közlemény (3) szolgáltatás (4) szolgáltati közlemény (1) sztrájk (2) szünet (1) társadalomkritika (1) tomcat (1) történelem (1) történet (5) tőzsde (1) tüntetés (1) tv2 (1) tv műsorok (1) ügyintézés (1) undorító (1) unicredit (1) usa (1) utazás (3) választás (1) válság (3) vdszsz (2) végelszámolás (1) vélemény (7) vélemény gondolatok (3) vicc (3) w (1) weboldal (1) Címkefelhő

Hányadika van?

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szivárványos-árpádsávos jóestét

2008.07.07. 20:54 kLa

Nincs visszaút

Mivel nem volt jobb dolgunk szombat délutánra, mi is kilátogattunk a meleg tüntetésre. Nem mocskosbuzizni, vagy valami, csak kíváncsiak voltunk, miként zajlik ez meleg részről, illetve "normális, egészséges, és tarsolylemezes szentturulos szentistvános nagymagyarországos MAGYAR" részről. A Deák téren a metróból feljövén egyből az első kép fogadott. Utcakövek raklapon, rendőri felügyelet alatt. Volt muníció, de nem nyúlka piszka, mert megszúr a rohamrendőr. A tüntetés indulása előtt gondoltuk bedobunk egy fagyit, vesztünkre, mert a Hercegprímás utcába beengedtek, viszont ki már nem. Adj király katonát!


Nagyobb térképre váltás

Vicces volt, ha átlépted a rendőrsorfal vonalát, onnantól nem volt visszaút, de hát mit tegyenek, "ezt az utasítást kapták". Majd később, ha elhaladt a menet. Nem messze már hangoltak a hangemberek. Nem is emlékszem már miket kiabáltak, de ha akarnám, össze tudnék állítani egy szótárt a szombat délutáni kulcsszavakról. Mindenesetre egy testes asszony így fejezte be: "Szégyellem, hogy ebben az országban élek!" Erre az előttünk álló rendőr csak amolyan félhangosan: "Én is.." Ő amúgy jófej volt, és győri, onnan vezényelték, úgyhogy helyismerettel nem rendelkezett, többször kérte a mi segítségünket. Ja igen. Mert az említett utcában 50% volt az ártatlan bámészkodó, 50%-ban pedig külföldi turista. Még egy árpádsávos zászló sem volt, amit fel kellett volna tartóztatni, de hát a parancs az parancs. Két észrevétel: ami meglepett, hogy a langyik egyáltalán nem öltözködtek, vagy viselkedtek kihívóan, vagy provokatív módon. Nem riszálták magukat, nyilván meg voltak szeppenve. Na jó, a felvonulás kezdete előtt Szetey mondott egy gyújtó hangulatúnak szánt, de igen csak erőtlen, politikai célokat is gyengén szolgáló elegünkvan-beszédet. Tényleg gagyi volt. A másik észrevétel, ami nem lepett meg: az emberek egyre agresszívebbek, és képtelenek kezelni a másságot. Borzasztó volt látni és hallani az önnmagából kikelt nyuggereket (hál istennek nem az én nagyszüleim), a kislánnyal a nyakában üvöltöző apukát, a borotváltfejű taknyos 15-16 éveseket. A Homofóbok. Ezt nem én találtam ki, a TV2 napok óta így beszélt az ellentüntetőkről.

A Wikipédia szerint a homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexualitásnak a heteroszexualitással egyenrangúként kezelésével, a homoszexuálisok társadalmi elfogadtatásával, ellenük történő diszkrimináció üldözésével való ellenkezés általános megnevezése.

Rájöttem, hogy nekem homofób-fóbiám van. Ha egy alig pár száz fős tömeg, akiknek annyi a fő bűnük, hogy a saját nemükhöz (is) vonzódnak, és ezzel több ezer embert csalnak ki az utcára, hogy megdobálják őket, akkor azt hiszem, van okunk félni. Ha lesz gyerekem, inkább lásson a tévében buzikat, mint agresszív embereket, előbbi ugyanis nem ragályos. Nem tudom, mennyivel kéne jobban féltenem a gyerekemet a buziktól, mint az Andrássy úton az erkélyről alattomosan támadó, majd elbújó fiatal csajoktól. Vagy a rózsaszínpólós faszagyerektől, aki megvadul, és rázza a kordont mert buzit lát. (Köcsögök elloptátok a pólóm) Vagy az igazmondó orákulumtól, az örök rendszerváltótól, aki a szent koronára esküszik. Vagy az egyszerű símaszkosoktól, akiknél a sikk az, hogy minél több rendőr és rendőrautó hulljon el. (saját videók hamarosan!)

Na mindegy, szóval elindultunk, a rendőr-meleg-rendőr menet mögött. Az Oktogonnál volt egy okos terelés (csak azért mondom, hogy okos, mert mikor megláttam, tudjátok van az az érzés, hmm.. nice). Onnantól kezdve ugye nem volt esély sem a felvonulás mellett haladni, csak néhányan gondolták úgy, hogy egy-egy utcánál közelebb mennek, hogy verbális és nem verbális jelekkel meggyőzzék a mocskosbuzikat, hogy ők nem is emberek, meg ilyesmi.

Ez a demokrácia

A Hősök tere meglepett. Mármint ami ott fogadott. A magyarok szent szarjaira felesküdött futballszurkolók annyira tisztelték a tér szellemét, annyira meghatották őket őseink szent szobrai, hogy nyomban felszedtek mindent, ami mozdítható, ugráltak mint a kis csimpánzok, dobáltak és gyújtogattak. Nem értem, ilyenkor a rendőrségnek miért nincsenek erre olyan mesterlövészei akik leszedik ezeket, de csak nyugtatóval. Közben megérkezett az erősítés a rendőröknek, és a legjobban hőzöngőkkel elkezdtek csatázni. Közben kaptuk volna a felszólításokat, hogy hova meg merre meg milyen törvény értelmében, csak a hangosbemondó Lada Niva fölött megállt egy rendőrségi helikopter és az istennek sem akart arrébb menni, ő is hallgatta a felszólításokat. Amíg a SzentPista jobb kezei elvoltak a rendőrökkel a Városligetben, addig az 56-osok terére egyszer csak megérkeztek módosított útvonalon a homik. Hú, szinte látszott az embereken, hogy 'ezaz, megvagytok', majd 'újratervezés', usgyi. A rend őrei ezt nem hagyták sokáig, elkezdtek kiszorítani onnan is meg mindenhonan, és ott hallottam a nap kulcsmondatát. Ahogy záródott elöl és hátul a rendőrsorfal, maradt egy kis utca a távozásra, többen is sértődötten megjegyezték: "Látjátok bazmeg, ez a demokrácia!"

 


Nagyobb térképre váltás

 

Igen bazmeg, a demokrácia a szabad gyülekezésről (is) szól, amit épp kurvára igyekeztetek elfojtani, úgyhogy ne csodálkozz, ha a ti bulitokat is lefújják.

 

U.i.: Azért Horn Gábornak már kijárt a saller, valljuk be. A többi politikus pedig nálam jelentkezhet.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség tüntetés meleg magyarok buzi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmok.blog.hu/api/trackback/id/tr67554943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.