Majmok Blogolói

e-mail us

Valami olyan ért ami mindenképp a MB-ra illik? Ne habozz, írj hát!

Majmok Bolygója

Mosolyogj, mosolyogj, és csak mosolyogj! Na látod, már át is lettél b*szva!

Linkblog

Majom címkék

abszurd (5) antiszemita (2) baleset (1) bank (2) bayer (1) biztonsági öv (1) biztosítás (1) biztosító (1) bkv (2) blog (2) bunkó (1) buzi (1) cigány (1) egyház (1) elemzők (1) erőszak (1) felelősség (4) felhívás (1) gaskó (1) gazdaság (2) gondolatok (5) gondolat ébresztő (2) hazugság (3) hiller (1) hitel (1) hivatal (2) így látom én (4) jegyvásárlás (2) kartell (1) kártérítés (1) kegyeletsértés (1) képviselő (1) kisebbség (2) kolonics (1) kommunikáció (5) korrupció (1) kötelező (1) közbeszerzés (1) közlekedés (1) kozmann (1) kritika (1) levél (2) magyarok (3) magyarország (5) magyar szlovák viszony (1) majmok bolygoja (1) majmok bolygója (1) máv (3) meleg (1) mindennapok (4) mokka (1) muosz (1) napkelte (1) nbh (1) nemzeti csúcs (1) new generation (1) oktatás (1) október 23 (1) otp (2) pályázat (1) parlament (1) paródia (1) politika (2) politikus (2) posta (1) rabosítás (1) reform (1) reklamáció (2) rendőrség (1) részeg (2) roma (1) south park (1) spyware (1) synergon (1) szakszervezet (1) szavazás (1) szélsőség (2) szolgálati közlemény (3) szolgáltatás (4) szolgáltati közlemény (1) sztrájk (2) szünet (1) társadalomkritika (1) tomcat (1) történelem (1) történet (5) tőzsde (1) tüntetés (1) tv2 (1) tv műsorok (1) ügyintézés (1) undorító (1) unicredit (1) usa (1) utazás (3) választás (1) válság (3) vdszsz (2) végelszámolás (1) vélemény (7) vélemény gondolatok (3) vicc (3) w (1) weboldal (1) Címkefelhő

Hányadika van?

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A kivégzésekről

2008.11.19. 09:57 kLa

Nem tudom, miért fordult a nálunk ilyen brutalitásba a cigányság integrálása a modern társadalomba. A válság talán az oka, hogy egyes emberek, vagy emberek csoportjai öngyilkosok lesznek, másik részük pedig más embereken vezeti le a feszültségét. Úgy, hogy kivégzi(k) őket. Nem vagyok vak, a cigányság jelentős részével vannak problémák, amiket nem elsősorban a magyarok szimpla idegengyűlölete alakított ki, sokkal inkább az eltérő kultúra, és az abból következő konfliktusok. Nem véletlenül van az sem, hogy a munkáltatók fenntartásokkal kezelik őket. Nem, nem azért mert cigányok. Illetve de. Egy állásra jelentkezőnél honnan tudnák, hogy nem olyan, mint a többi, akit én általában cigánynak nevezek. Erre a mondatomra tíz jogvédő csimpaszkodna, hogy miazhogy. Egy klimatizált irodából lehet, hogy én is így látnám.

Hozzáteszem, ezt sosem nevelték belém. Miskolciként rájöttem én magamtól, már általános iskola alsó tagozatában, hogy kikkel nem jó barátkozni, mert köpködnek, verekednek, mosdatlanok, adott esetben tetvesek is. Öcsémet is ebben a korában (!) fejelte egy cigány, csak mert szóvá merte tenni, hogy miért vette el tőle, és miért rúgta fel az iskola tetejére a labdáját. Felső tagozatban a 'C' osztállyal volt tesióránk, amikor az öltözőben duhajkodás közben két padot összerúgtak, és közte maradt a csuklóm. Megfenyegettek, hogy nehogy merjek szólni a tanárnak. Szóval rájöttem én magamtól is, kik azok, akiktől jobb az utca túloldalára húzódni ha csoportosan jönnek velem szembe. Szerencsére ez egy jól felismerhető, messziről hallható réteg, megjelenésre is fenyegetőek, félelmet keltenek az emberben, szinte lehetetlen őket kiszámítani, vagy védekezni ellenük. Sajnos ez a nagyobb részükre jellemző. Na egy velük megtömött ladával kocantatnék néhány jogvédőt egy kihalt országúton, és akkor megtudnák, hogy kinek milyen jogai vannak.

Bár már nagyon elkanyarodtam, mégis a tisztesség megköveteli tőlem, hogy szóljak azokról a romákról, akiket gyakorlatilag észre sem veszek, hogy romák. Egyrészt azért, mert nem úgy kezdek el beszélgetni valakivel, hogy megnézem, hogy kicsoda-micsoda. Másrészt mert találkoztam már munka kapcsán egy olyan sráccal, akit csak a neve hallatán figyeltem meg, hogy tényleg ez egy roma csávó. Addig észre sem vettem, tök rendes gyerek, de ott egyfajta tiszteletet ébresztett bennem, hogy végre, így is lehet. Vagy az utcánkban lakott két család. Az egyik az utca tetején, a másik az utca alján. Körülbelül az anyagi lehetőségeik is hasonlóak voltak. A fenti családhoz a jány eljegyzésekor egy 10-15-ös Merci-BMW-Audi kocsisor érkezett (a végén egy platós teherautóról szólt az élőzene), szóval elég jómódúak voltak. Egyszer voltunk náluk, és már a bejárat előtt megkértek, hogy vegyük le a cipőnket. Pozitív benyomás. A "lenti" család egy elég szerény házikóban élt, de lehetőségeikhez képest tisztességesen, rendben volt a porta, a ház előtt az útszélét is kigyomlálták. A gyerekek is aranyosak voltak, mindig köszöntünk egymásnak, sőt, egyszer még a használt bútorainkat is odaadtuk nekik. Jó érzés volt. Mindkét család sokkal tisztességesebben élt, mint jónéhány magyar család.

Bár most már tényleg rohadtul nem a témánál tartok, muszáj volt elkanyarodnom, hogy lássák, objektíven közelítem meg a témát. Sokan erre nem képesek. Molotov koktélt dobnak rá és lelövik azt, akinek munkája van, igazi példaképe lehetne a többi cigánynak. Na ezzel nem azt akarom sugallni, hogy csak a nemdolgozó ingyenélőket kell irtani. Ez mindenképpen borzasztó, és elfogadhatatlan. És most már kézigránátot dobnak rájuk. Ráadásul ilyen alattomos módon, gyáva beszari köcsögök, akik így vezetik le a sérelmeiket. És újra csak a jogvédők fognak jönni. És a cigányönkormányzatisok. És nem jutnak semmire. Igen, megint egy támadás azért, mert cigányok voltak a szerencsétlenek. És újra csak a sebek nyalogatása, sérelmek listájának bővítése történik ahelyett, hogy a valós problémára fókuszálnának: tenni a probléma gócpontja ellen! Próbáljunk meg toleránsabbak lenni, több lehetőséget azt hiszem nem kell teremteni, mert így is rengeteg támogatást kapnak. De meg kell megtanítani őket, hogy van alternatíva, tudjanak élni a lehetőségeikkel, van kitörési lehetőség, van rendes élet. És igen is, külön kell a cigánygyerekekkel foglalkozni. Plusz figyelmet kell rájuk szentelni, olyan dolgokat megtanítani, amiket otthon nem látnak, amikkel be tudnak illeszkedni egy európai államba. Más a kultúrájuk, ezt inkább tisztelni kell (pl. Szabolcsban, ahol néhány helyen az óvodai foglalkoztatás roma nyelven is történik) nem pedig eltiporni. Mi azért sírunk, hogy hogyan bánnak szegény szlovákiai magyar kisebbséggel. Mi vajon különbül bánunk-e a saját kisebbségeinkkel?

Nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó ilyen brutális gyilkolás, de ha mégsem, akkor azt kívánom, hogy legközelebb ne jussanak ki az utcából, hanem tapasztalják meg, hogy milyen az, amikor a cigányság valóban összefog.

 

Update!

A poszt írása óta változott a hír. Mivel a kommentelők ráragadtak egy mondatra, ezért frissítem: nem, egy suttyó alvilági figurát természetesen nem tartok példaképnek (bár ezt sehol sem említettem, de most itt megerősítem). Nem mondtam azt sem, hogy összefüsség lenne a két eset között. Bár nem kell hozzá nagy rálátóképesség, mindkét családot éjszaka támadták meg és az ablakon dobtak be/lőttek be. Ha az elkövetők és az indíték nem is, a mód az, ami közös. A lényege, hogy borzasztó, hogy ma Magyarországon ez legyen a konfliktus rendezésének módja.

133 komment

Címkék: vélemény magyarország roma cigány magyarok társadalomkritika kisebbség antiszemita

A bejegyzés trackback címe:

https://majmok.blog.hu/api/trackback/id/tr67777326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rá Dios 2008.11.19. 12:58:21

teknős:
- meglehet.
- nem is rossz.
- igaz, fordítva is megtörténhet.
- de eltértünk a tárgytól.

Nargile 2008.11.19. 12:58:47

Kedves kla, mi alapján gondolod azt, hogy a jogvédők azok csak budai úrigyerekek lehetnek, akik sose találkoznak élő romával? Én egy jogvédő szervezetnek dolgozom, vidéken nőttem fel és most meg a VIII. kerület kellős közepén élek hosszú évek óta, és a házunkban is sok cigány él. A legtöbbjükkel soha semmi problémám nem volt. Az a tapasztalatom, hogy bőrszíntől függetlenül bunkók vagy rendesek az emberek.

Egyébként meg erről az esetről azt gondolom, hogy elég felháborító, hogy a rendőrség azonnal kizárja, hogy a gyilkosságnak rasszista indítéka lett volna. Mi alapján zárja ki? Főleg úgy, hogy nem ez az első hasonló támadás, és a rendőrség rendre megtagadja, hogy ebben az irányban is nyomozzon.

Rá Dios 2008.11.19. 12:59:15

goldstein, a Jókai bablevesben sertésvirsli van! :-)

A Galaxis Elnöke 2008.11.19. 13:01:47

Üdv!

Teljesen korrekt a cikk, 42.

Zaphod

W 2008.11.19. 13:04:48

Ózdiként teljes mértékben átérzem, amit a hosszas bevezetődben taglaltál; rengeteg rossz tapasztalatom van, de van olyan ismerősöm is, akit roma származása ellenére nem cigányoznék le. Azért ez szerintem elgondolkodtató...

"Mi azért sírunk, hogy hogyan bánnak szegény szlovákiai magyar kisebbséggel. Mi vajon különbül bánunk-e a saját kisebbségeinkkel?"

Rengeteg kisebbség él Magyarországon, de csak a cigánysággal van problémánk, ezért szerintem nem jó az összehasonlítás.

janos 2008.11.19. 13:05:53

Mutass példát, vagy mutassanak azok akik a toleranciáról beszélnek. Mondd ezt annak a 86 éves mamának akitől ellopták a táskáját, a pénzét, vagy megverték! Mondd el neki hogy legyen megértő, ne háborodjon fel, mert ezek az emberek ilyenek--és értse meg, mert más a kultúrájuk!De ha ez a te mamáddal történik meg,megértök lesztek? Akkor miről fogsz irni?Menj közéjük lakni, és javaslom azoknak is akik (kisebbségi ombudsman,meg az orditózó eu képviselőknek is!)pestről, az eu-ból (jó pénzért)nézik mindezt és okosakat, nagyokat mondanak--csak éppen nem tudják hogy mit beszélnek!Példát lehet mutatni és bebizonyitani igazukat!Akkor elfogadom az érvelésüket, de addig nem!

dfjdfjfdjdf 2008.11.19. 13:07:21

Az, hogy mi hogy bánunk a cigányokkal, az nem megy egy kaptafára a szlovákiai magyarkérdéssel.

Ahhoz hasonlítsuk ezt:
www.youtube.com/watch?v=-iGNKKPsVVc

"Szlovák cigányok - 2004. 03. Magyar Nemzet

Jókora felháborodást váltott ki egyes nézők körében a TV2 Napló című műsorában múlt vasárnap sugárzott riport a szlovákiai romák "éhséglázadásáról". A több mint tízperces tudósítás a kereskedelmi televíziózásban használatos hatásvadász trükkök zömét bevetette: kilassított, zenére vágott képek, ágyban fekvő gyerekek és könnyező felnőttek, bombasztikus mondatok, demagóg összehasonlítások erősítették az események azon olvasatát, miszerint a - boltok kifosztását megelőzendő - kivezényelt karhatalom csupán fajgyűlölő indíttatásból cselekszik.
Hadas Kriszta riportja következő szavakkal indult: "Éhséglázadás Szlovákiában. Háború az utcákon. Kő- és üvegzápor, könnygáz, riasztólövések, vízágyú és gumibot. Ez történt Tőketerebesen, ahol a romáknak már nem volt mi veszíteniük, csak az életüket. Mert éheznek, mert munkanélküliek, mert képzetlenek és mert náluk a remény halt meg először." A riporter szerint az országban "évek, évtizedek óta csak nőtt a feszültség - csak a vak nem látta, hogy ennek harc lesz a vége", és a szociális konfliktust úgy oldották meg, hogy kétezer gumibotos katonát vezényeltek ki a helyszínre.
A készítők lefilmezték a Terebesről kivonuló karhatalmi erőket, amint magállnak egy vendéglőnél, "mert, ugye, egy kommandósnak is enni kell, ezalatt az éhes romák Terebesen egyre dühösebben adják elő sérelmeiket".
A TV2 internetes fórumán a műsor sugárzása óta több mint ezernyolcszázan szóltak hozzá a témához. Illetve sokan csak szerettek volna, mert a hozzászólások jelentős részét a "moderálási elvek" miatt törölték. Akiknek mégis sikerült véleményt nyílvánítaniuk, azok zöme sérelmezte a riport tendenciózusságát és egyoldalúságát. Többen arról is érdeklőttek, a riportban miért nem hangzott el, hogy csak azoknál a polgároknál csökkent felére a szociális segély összege, akik nem vállalták a közhasznú munkát, és azt is megjegyezték: a fosztogatók többnyire kávét, dohányt és cigarettát loptak a kifosztott üzletekből. AZ egyik hozzászóló hiányolta az egyik üzletben megsérült dolgozók megszólaltatását, mások az újságírók felelősségét vetették fel, szerintük ugyanis a hasonló riportok további törvénysértésekre sarkallhatják a romákat.
Lapunk megpróbálta elérni Hadas Krisztinát is, hogy a felmerült kérdéseket a tudósítással és az újságírók felelősségével kapcsolatban feltegyük neki, de lapzártánkig nem sikerült a riportert elérnünk."

Parajpuding 2008.11.19. 13:07:25

Na látod, te is egy vagy a sok közül, akik rasszizmust kiáltanak (akármelyik oldalról), mert cigány az áldozat. Holott azt sem tudod, ki és miért tette.
"...a tisztesség megköveteli tőlem, hogy szóljak azokról a romákról, akiket gyakorlatilag észre sem veszek, hogy romák."
Azért nyugodtan szólj szót arról a töredékszázalékról.

dfjdfjfdjdf 2008.11.19. 13:07:54

Amúgy meg el kéne venni tőlük minden segélyt, és az így felszabadult pénzt adócsökkentés formájában a középosztály megerősítésére kell fordítani!

sniper 2008.11.19. 13:08:22

Nargile!

A rendőrség egyelőre nem talált rasszista indítékot. Nem zárta ki, mert azt csak a nyomozás befejezése után teheti meg, ha az elkövető személye kiderült. Ennyi jogi tudásának azért egy jogvédőnek is illik lennie, különben hogyan véded a jogsérelmet szenvedő személyt?

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.19. 13:08:53

Erről ír a mai nők lapja is. érdemes megnézni.
nehéz az általad említett példák láttán nem általánosítani de még nehezebb a jókat köztük megtalálni

Arcosharcos 2008.11.19. 13:09:09

Hát igen, általában azok siránkoznak szegény cigányok jogain akik még nem kerültek konfliktusba velük!Minden cigánypártinak üzenem hogy Kőbányán a Hős utcában sétálgasson csak egy kicsit.Utána garantáltan megváltozik a véleménye...

kb. kognitív disszonancia · http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia 2008.11.19. 13:09:21

Itt majdnem megakadtam:
"sokkal inkább az eltérő kultúra"
ti. egy hatéves kislány nagypapa általi megkettyintésének szándéka nem kulturális különbség és nem is faji, szociális.
Azaz a cigánykérdés általában nem faji, és nem kulturális, hanem szociális.

Szép ötlet, hogy tolerancia, meg több figyelem, aha. Semmi konkrét. Amíg a radikálisoknak vannak ötleteik (gránát, de nem itt, lásd lentebb), a mérsékelteknek nincsenek, utóbbiak nem nagyon rúgnak labdába.

Az apropó meg csak egy sima leszámolás lehetett, szvsz itt kivételesen tényleg nincs értelme cigányozni, lehetne bűnözőzni.

Nargile 2008.11.19. 13:09:56

sniper:

"A szóvivő hozzátette, hogy a család cigány származású ugyan, de a rendőrség egyelőre kizárta, hogy az áldozatok faji hovatartozása miatt történt volna a támadás." (index)

Nem én találtam ki.

ivoa 2008.11.19. 13:10:15

vidéken lakom egy nagyobb községben, nálunk nem nagyon vannak cigányok, nem voltak konfliktusok,így mindíg elitéltem a cigányozókat. A lányom idén kezdte a középiskolát Keszthelyen. Azóta igencsak megváltozott a véleményem cigány ügyben, ugyanis az elmúlt hónapban több osztálytársát fényes nappal késsel megfenyegették az iskola környékén kamasz cigányok sőt cigánylányok, telefonért, kabátért, pénzért. Van aki egy-két pofont is kapott. Gondolom a hallottakon túl sokkal több eset lehet,csak nem mindenki szeret róla beszélni. A röhej, hogy a rendőrkapitányság kb 60 m-re van az iskolaépületüktől. A tanár szerint hodjanak a gyerekek magunknál paprikasprayt. Szerintem ha lefújnának valakit, akkor másnap az egész pereputtya várná a diákot az iskola előtt.
Mit mondhatok a gyereknek? Hordja a tavalyi szarabb kabátját, ne vegye elő utcán a mobilját, és menjen át a túloldalra, ha cigány jön szembe.

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.11.19. 13:12:59

még szerencse, hogy megírtad, meg hogy objektív vagy!

TheWarrior 2008.11.19. 13:13:20

!!!!!!!!!!!
dfjdfjfdjdf 2008.11.19. 13:07:54
Amúgy meg el kéne venni tőlük minden segélyt, és az így felszabadult pénzt adócsökkentés formájában a középosztály megerősítésére kell fordítani!
!!!!!!!!!!!

Szívemből szóltál!

Karcolt lendület 2008.11.19. 13:15:18

"külön kell a cigánygyerekekkel foglalkozni"

Pontosan. De most csak az agy nélküli deszegregáció megy, ami abszolút kontraproduktív, a nem cigánygyerekek nem kezdenek csak attól barátkozni a cigányokkal, mert össze vannak zárva, nem odavaló cigánygyerekektől inkább a félelem, antitolerancia és esetenként a gyűlölet alakul ki könnyedén. A tanár a fegyelmezési gondok miatt még haladni sem tud a gyerekekkel, a "leglassabb bivaly határozza meg a csorda sebességét" elv alapján a tudatlanság és az alulszocializáltság megmarad, de legalább a velük összekényszerített gyerekekre is kiterjesztik ezeket.

Nem véletlenül voltak felzárkóztató osztályok, ha azok 90%-a cigány az nem rasszizmus meg bőrszín miatt volt így, hanem mert ilyen szinten nem tudnak integrálódni a társadalomba. Nem kultúrálisan, hanem erkölcsi szabályrendszer szintjén kell integrálódnia minden népcsoportnak, különben lehetetlen vele az együttélés...

zladko 2008.11.19. 13:16:12

Nekem eddig csak 1-2 szót szólt be cigány, persze ok nélkül. De két barátomat, már fejenként kétszer körbefogta egy csapat ork késekkel, hogy adják oda a pénzt...
látom a tv-ben is, hogy 2 család összeverekedett. Ez a szarfos hazug média elrejti persze a szereplőket, de rögtön tudni lehet hogy cigány. Meglincseltek valakit, megint nem mutatják, de tuti cigányok tették, és a többi.
Eddig még soha sem tévedtem ezzel kapcsolatban.

Pár idióta liberális médiagymosott fasz, azt mondja rasszista vagyok. De aki jobban ért hozzá, és nem ilyen sötét szadeszmaszop bérenc, annak feltűnik, az hogy ha rasszista vagyok, akkor miért nem utálom a feketéket, az ázsiaiakat, hogy van az, hogy volt 2 cigány haverom? (persze ők a ritka rendes rétegből voltak MAX 1%)
Ezért én ezt az 1%-ot cigánynak nevezem, a többi segélyből élő kötekedő lopkodó üvöltöző tetű a "geci cigány" kategóriába tartozik.

Viszont a geci cigányt, messziről fel lehet ismerni. Ahogy kinéz, amilyen ruhákban van, ahogy beszél (főleg a hangerő), és amit csinál. Ezeket halállal büntetném, nekik tényleg kéne egy pár gázkamra...

Mondom, pár találkozás után a geci cigányokkal, simán meg lehet különböztetni attól az 1%-tól.
Az egy nagy baromság hogy más a kultúrájuk, és ettől van. Ez ami ma gond, ez nem a kultúra. Ez a félresikerült dns-ből kialakult tetű fos csürhe. Más nemzetiségeknek is már a kultúrája itthon, velük mégis béke van. Csak a geci cigányokkal nincs, meg persze a zsidókkal néhány konflikus, persze azokkal sem ok nélkül...

miklosjozsef 2008.11.19. 13:16:35

"dfjdfjfdjdf 2008.11.19. 13:07:54
Amúgy meg el kéne venni tőlük minden segélyt, és az így felszabadult pénzt adócsökkentés formájában a középosztály megerősítésére kell fordítani!"

Tulajdonképpen az Orbán-kormány társadalompolitikája egyértelműen a középosztály megerősítésére összpontosított, le is fasisztázták érte a fasisztázók...

Nekünk is meg kéne lépni azt, mint Szlovákiának, és akkor a mi gazdaságunk is olyan gyorsan fog fejődni!
Ő nekik volt bátorságuk átalakítani a segélyezési rendszert, nekünk is kell, hogy legyen!

killthefucker 2008.11.19. 13:19:25

"miklosjozsef 2008.11.19. 13:16:35
"dfjdfjfdjdf 2008.11.19. 13:07:54
Amúgy meg el kéne venni tőlük minden segélyt, és az így felszabadult pénzt adócsökkentés formájában a középosztály megerősítésére kell fordítani!"

Tulajdonképpen az Orbán-kormány társadalompolitikája egyértelműen a középosztály megerősítésére összpontosított, le is fasisztázták érte a fasisztázók...

Nekünk is meg kéne lépni azt, mint Szlovákiának, és akkor a mi gazdaságunk is olyan gyorsan fog fejődni!
Ő nekik volt bátorságuk átalakítani a segélyezési rendszert, nekünk is kell, hogy legyen!"

Szlovákiában jelentősen csökkentették a munkanélküli és a szociális segélyt, a gyereksegélyt pedig adókedvezményekre változtatták.
Meg is látszik a szlovák gazdaságon.

kLa · http://majmok.blog.hu 2008.11.19. 13:21:50

zladko: a következő gázkamrázásnál kitiltalak.

Rá Dios 2008.11.19. 13:23:57

Miklós József: Véletlen, de kifejező elírás a kommentedben: "gyorsan fog fejődni"

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.11.19. 13:24:05

Miért van az, hogy az autókereskedők közt felülreprezentáltak azok, akiknek a házába, kertjébe molotov koktélt/kézigránátot dobnak?

Rá Dios 2008.11.19. 13:25:11

zladko: kérlek, gondolkozz mielőtt enterezel...
Van-e realitása, értelme, oka annak amit javasolsz...

Zs 2008.11.19. 13:25:56

Ő lenne a példakép? A rendőrök mondták, hogy többszörösen büntetett alvilági arc. Jó kis példakép.

killthefucker 2008.11.19. 13:27:33

zladkot ne vegyétek komolyan, amikor ilyen durvákat ír, nyilván ő sem gondolja komolyan, csak a(z egyébként jogos) felháborodás és a thetetlenség beszél belőle

Zee 2008.11.19. 13:30:35

az alapvető probléma az,hogy a dolgozó néppel tartatják el magukat évtizedek óta,és ha ezt felemlegetik nekik,akkor irgumburgum rasszizmus meg ilyenek.A roma ember szociális alapon kap lakást,meg különböző kedvezményeket.Szeretnék feljelentéstb tenni hátrányos megkülönböztetés miatt.Én nem kapok.Miért?mert nem vagyok roma azért.És ez nem vicc.

Egyik ismerősöm fiatal családapa nyolcórás fizetéssel,bement a saját X település önkormányzatához,hogy gázártámogatást vagy segélyt kérjen,mert nem bírják fizetni a lakáshitel mellett a rezsit.Megkérdezte az ügyintéző,hogy melyik kisebbséghez tartozik?Mikor mondta,hogy egyikhez sem,akkor majdhogynem szemberöhögték,hogy akkor meg mit akar?

ilyenkor felmegy bennem a pumpa.a saját országom közintézménye hátrányosan különböztet meg engem a kisebbséggel szemben,miközben azokat a segélyeket a mi adónkból is fizetik.Kérdem én,milyen alapon?

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.11.19. 13:32:43

"Na ezzel nem azt akarom sugallni, hogy csak a nemdolgozó ingyenélőket kell irtani."

Hanem azt akarod sugallni, hogy mindenkit irtani kell? Ha már mindenáron írni akarsz, hát meg kéne tanulni magyarul.

killthefucker 2008.11.19. 13:34:16

Egyébként a szomorú az, hogy sok feéhr is átveszi a cigány viselkedésmódot, hála annak, hogy propagálják a médiában (pl. Győzike), így ez lett a menő: a tahóság.

Ott vannak a buszon a fülbevalós zseléfejű ordibáló-bunkón röhögős, kötekedős köcsögök, pont úgy viselkednek, mint a cigányok, csak épp a színük nem olyan.

2008.11.19. 13:36:03

kLA ! Más kultura , türelem ,kitörni stb blablabla.Itt élnek évszázadok óta mindenhol,milyen lehetőségadásról beszélsz egy olyan csoportnál amelyik feléli a környezetét? "Nálunk cigányoknál nem divat a munka" .Miért nem hallani hasonló híreket pl :SVÁB kisebbségről vagy bármi másról? A rák is egy öngyilkos kór mert feléli a gazda testet aztá ő is beledöglik

UrsusManor 2008.11.19. 13:36:50

Az előző támadás során Mohácsi Viktória egyből ott termett és rasszizmust kiáltott mindjárt másnap, mikor még ki sem hűlt a molotov koktél. Mondta, a faluban már masíroztak a Magyar Gárda pincéregyenruhás tagjai és ettől lett a támadás. Igazából ugyanezzel az erővel a KuKluxklánra is foghatta volna az egészet. Természetesen azóta mély kuss minden részről, mert olybá tűnik, hogy ott is cigányok lehettek a támadók. Tanulhatna Mohácsi TGM orbitális lyukrafutásából Mortimerrel kapcsolatban, mert úgy néz ki a dolog lassan, hogy a cigányokat a többi cigánytól kellene leginkább megvédeni, mert egymásra nagyobb veszélyt jelentenek, mint a fehérek rájuk...

eszkep 2008.11.19. 13:37:00

Azért, ha valaki blogot ír, nem ártana előbb tájékozódni egy kicsit... Nagycsécsen a család egyik tagjának több százezres adósága volt (persze uzsora kölcsön), a pécsi esetben pedig "az elhunyt férfi életmódja alapján ismert személy volt rendőrségi körökben", azaz... "autókereskedő" volt.
Amúgy a RENDŐRSÉG tartja valószínűleg egyik esetben sem a rasszista támadást, ilyet Magyarországon eddig kizárólag magyarok ellen követtek el... Lást Szögi Lajos gyilkosainak tárgyalásán készült jegyzőkönyvek nyilvános részleteit.

killthefucker 2008.11.19. 13:37:31

www.youtube.com/watch?v=f16b2H77bZw
Ezt mindenki nézze meg, nagyon szép.

eszkep 2008.11.19. 13:38:49

Egyébként kíváncsi vagyok, Mohácsi Viktória megint mikor fogja bizonyítékok alapján azt állítani, hogy megint rasszista indíttatású támadás történt... Csak már látnánk a bizonyítékait!

Karcolt lendület 2008.11.19. 13:38:57

Különben mostmár minden esetben, amikor nem látszik egyből, hogy az ellenséges család fejszékkel vagy egy uzsorás a "testőreivel" rendezte el az áldozat arcát, akkor a jogvédők azonnal nekiállnak sipákolni, hogy ez egész biztos rasszista indíttatásból volt?

dr. Wilbur Swain 2008.11.19. 13:40:33

a végét leszámítva nagyon korrekt
lehetőséget, segélyt eleget kaptak
a cigánymaffiát meg ki kell írtani, más megoldás nincs

Herman 2008.11.19. 13:41:33

A kedvenc mondásom:

"zsidót a dunába, a cigányt meg utána!"

Talán nem kéne annyira démonizálni a szélsőjobbot!

Jól tették, amit tettek akkoriban!

ksion 2008.11.19. 13:43:53

Mohácsi Viktória készülő bejelentése szerint ha mégiscsak uzsorások álltak a gyilkosságok hátterében, akkor annak legfeljebb két oka lehet:

1. rasszista magyarok
2. ez valójában cigány kultúrális sajátosság, amit tolerálni kell. Esetleg EU-s pályázati pénzeket lehívni rá.

Fura egy hely ez.

odin 2008.11.19. 13:43:53

Én szeretem a cigányokat! Az utolsóból még ennék is!

ksion 2008.11.19. 13:45:05

'"zsidót a dunába, a cigányt meg utána!"
Talán nem kéne annyira démonizálni a szélsőjobbot! Jól tették, amit tettek akkoriban!'

Á, megjött Hermann, IP alapján valahonnan az MSZP székház környékéről.

Mi ez a sok ba 2008.11.19. 13:50:24

nán itt?
Undorító, rassisza honlap!

Rwindx 2008.11.19. 13:51:25

Érdekes, megváltozott az indexes cikk.
Az első változat szerint a férfi "áldozat" többszörösen büntetett előéletű, kiterjedt alvilági kapcsolatokkal rendelkező egyén volt.

Akkor most?

megoldás 2008.11.19. 13:52:21

nagyon egyszerű a helyzet. vannak már annyian a cigányok, hogy kellene nekik egy ország. pár megyébe összeterelni őket, határ, szögesdrót aztán aki nem tud viselkedni oda betenni. saját országon belül azt lopnak, meg azt gyilkolnak akit akarnak. és náluk kifelé kellene vízum.
a rendes cigány meg már eddig is beilleszkedett, és ő sokkal jobban lenézi a tahó fajtársait mint a fehérek.
a gond inkább, hogy a politikai elit egyike sem tesz semmit, mert iszonyat sok szavazatról van szó.... szánalom

Csocso 2008.11.19. 13:54:51

A politika egy részről a felelős, mert évtizedek óta melegágya a cigányságnak a segély rendszer kialakítása, ami egyáltalán nem motiválja őket.
Először ezt kellene rendbe rakni, aztán mivel ez egy láncreakció, jöhet hogy a roma családokat igen is kötelezni kell az iskolázottságra, mert nem azért nincs csak munka mert nincsenek munkahelyek hanem mert alul iskolázottak.
8 általánossal vagy még azzal sem nem igen van alternatíva.
Amúgy a gyilkolásokkal nem értek egyet, ha fehér ha cigány ha néger stb.
Mert emberek vagyunk szerintem!

bulgakov 2008.11.19. 13:57:48

nekem semmi bajom a cigányokkal, azzal van bajom, ahogy élnek. meg azzal, hogy nekem kötelező,elfogadnom és megértenem az ő "életformájukat", amivel szétkúrják az enyémet.

Valaki a sok közül 2008.11.19. 14:03:13

Le kellene már ezzel állni. Vagy ezzel pénzt lehet keresni?

A cigányokat azért nyírták ki, mert bűnözők és nem azért mert cigányok.

Az előzőek sem a Magyar Gárda volt, hanem nyilvánvalóan uzsoráscigányok. Miért nyilvánvalóan?

Mert attól, hogy nem írsz róla, az uzsorázás elterjedt és keményen cigányműfaj.

Az amúgy is erkölcsi tartás nélküli cigánybünőző épp az ilyen feltételezések alapján érzi magát egyre jobban nyeregben. Aztán ha bekövetkezik, ami a cseheknél, megy a sikitás ezerrel.

megoldás 2008.11.19. 14:12:15

uzsorás cigány minek gyilkolná meg az "ügyfelét"? akkor soha nem kapja vissza a pénzét....

Konegafi (törölt) 2008.11.19. 14:13:40

www.vati.hu/static/otk/img/roma.gif

A térkép elég jól determinálja, hol fog természetes módon kialakulni Romaland földje, illetve hogy Magyarországot milyen mértékben fogja érinteni a megcsonkítás. A további országok Szlovákia, Ukrajna és Románia. Ezt a térséget már nem lenne szabad fejleszteni magyar pénzből, hanem a romák adóbefizetéséből.
Egyébként egész Somogy és Tolna is kockázatos terület és nem árt elgondolkodni a Balaton közelségén, ahol, ha a trend nem fordul, másfél évtizes múlva nem a vízminőség fogja a problémát jelenteni a la turizmus.

Persze ugye én a neoliberális terminológia szerint "náci" vagyok ...

Radical Massza 2008.11.19. 14:16:17

Ezért fizetnek téged is, hogy hazug hírek alapján koncepciós cikkeket pakolj fel?

A valóság még nem derült ki, de ennyi már biztos még az indexen is:
Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendőrség előtt sem volt ismeretlen. Nevük elhallgatását kérő ismerősök, rokonok szerint a családot hétfő este megfenyegették egy támadással. A családnak mostanában annyira rosszul ment, hogy ételre sem volt pénzük, mondták a rokonok. Feltehetőleg súlyos üzleti adósság nyomhatta az áldozat vállát.

Ez a példaképed? Ez az ártatlan jóember? Ugyanolyan, mint az összes többi támadás alanya az elmúlt években, ahol egyetlen alkalommal nem igazolódott a nyomozás során, hogy bárkit is a cigánysága miatt támadtak volna meg. Érted fogyatékos? Évek óta egyetlen molotovos támadás hátterében nem állt semmiféle gárda és szélsőjobb, bűnözők egymás közti leszámolása vagy bűnözők megleckéztetése zajlik folyamatosan és ti, alacsony íkutokkal asszisztáltok a kisebbségi vezető majmok morálrombolásához.
Szégyeld magad.

Rá Dios 2008.11.19. 14:17:00

Killthefucker:
A dal, amelyhez linket adtál gyalázatosan szívhezszóló, vakítóan hamis.
Egyszerre szép (ez szakma és tehetség dolga) és félrevezető, gondolattalan (ez szándék és mondanivaló, tényismeret dolga)
Modern korunk a szívhez szól a szemen át, nem az agyhoz a szavak által. Ez van...

Gábor 2008.11.19. 14:20:11

Kedves poszt-író!

Már sok helyen olvastam a tiédhez hasonló írásokat,főleg a Kuruc-infón.
Ez az írás kb. azon a szinten van.
Bizonygatod hogy te tudod hogy a cigányokkal sok baj van,ezzel megpróbálod beállítani magadat a tárgyilagos szemlélő pózába,aztán kijelentesz egy ilyen ügyről egy hatalmas nagy marhaságot,és megpróbálsz vele hangulatot kelteni.A rendőrség és a család elmondása szerint az "autókereskedő" régebben lányokat is futtatott,és többször volt sitten,most pedig komoly tartozásaik voltak.Annyira nyilvánvaló hogy mi történt,te pedig elkezdesz Magyar gárdázni.
Ekkora hülyeséget csak szándékosan lehet írni,vagy ha tényleg ezt gondolod,akkor hagyd abba ezt az egész blogosdit,mert hülye vagy!
A kuruc infón is ez megy,csak fordítva.Ha jön egy hír hogy elloptak valamit,akkor rögtön cigányoznak.Na te is erre a szintre süllyedtél!

Radical Massza 2008.11.19. 14:21:14

konegafi, ugyanezt a térképet hasonlítsd össze az mszp szavazóbázisával.

a 2008.11.19. 14:28:13

Arról állandóan szó esik,hogy élni kívánnak állampolgári jogaikkal. Sosem hallottam olyanról, hogy bárki hivatalos személy, jogvédő hangsúlyozta volna,hogy állampolgári KÖTELESSÉGEIK is vannak.

dwazz 2008.11.19. 14:29:11

Há á rásszistá index mit ír?

"Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendőrség előtt sem volt ismeretlen. Nevük elhallgatását kérő ismerősök, rokonok szerint a családot hétfő este megfenyegették egy támadással. A családnak mostanában annyira rosszul ment, hogy ételre sem volt pénzük, mondták a rokonok. Feltehetőleg súlyos üzleti adósság nyomhatta az áldozat vállát."
index.hu/politika/bulvar/pecs2817/

Há dikk má, hogy báncsák a becsületes romákat itt a gárdások. Azt báncsák, áki "igazi példaképe lehetne a többi cigánynak"...

zmrzlina 2008.11.19. 14:29:46

"Molotov koktélt dobnak rá és lelövik azt, aki igazi példaképe lehetne a többi cigánynak."

"Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendőrség előtt sem volt ismeretlen."

Aha. Példakép lehetne.

Gábor 2008.11.19. 14:29:52

emlékszem még arra amikor a jogvédők tüntettek a Moszkva téren amikor "szegény Józsikát" hasbaszúrták az "egyenruhás fasiszták"...aztán mi derült ki..
Egyébként pedig még annyit,hogy a magyar ember általában annyira birka,hogy akkor sem csinálna ilyet ha a cigányok már mindenét elszedték tőle.Maximum elköltözik máshová...
Nincs ma Magyarországon olyan szélsőséges csoport amelyik cigányok ellen követne el ilyen támadásokat

a 2008.11.19. 14:29:55

Az állampolgári jogaikkal élni kívánnak. De állampolgári KÖTELESSÉGEIK teljesítését miért nem kérik rajtuk számon?

Hüha 2008.11.19. 14:34:03

Én csak azt nem értem, hogy miért nem tesznek feljelentést a Magyar Gárda tagjai/képviselői hírnévrontássért, hogy ezek a cigány képviselők minden esetben fizethessenek 500,000 Ft-ot, amiért őket hibáztatják, ami nyilvánvalóan hazugság.

Karcolt lendület 2008.11.19. 14:34:46

"megoldás 2008.11.19. 14:12:15
uzsorás cigány minek gyilkolná meg az "ügyfelét"? akkor soha nem kapja vissza a pénzét.... "
---
Példastatuálás?
Így mostmár a faluban és a környéken mindenki tudja, mire számíthat, ha nem fizet...

repteri varo 2008.11.19. 14:35:26

hol lehet mekka kolat kapni?

betépett felhasználó 2008.11.19. 14:49:34

Eladó használtautó - Pécs - Baranya megye .... Pappas Auto Magyarország Kft., Pécs, Koksz u. 125., Tel: 72-539-539

aljaskuszobab 2008.11.19. 15:09:37

mielott teleordibalod az orszagot, az osszes tobbi ciganyvedovel egyutt, varjuk mar meg, hogy tenyleg azert tortent e a dolog mert ciganyok voltak az aldozatok.

ha jol emlekszem a mortimer-jozsika ugyben mar beleegett ebbe a fajtatok.

amugy meg jellemzo erre az orszagra, hogy ha az aldozat a cigany, akkor bele kell irni a cikkbe, mert nyilvan rasszista buncselekmenyrol beszelunk. aki nem irja bele, nem igy gondolja, rasszista.

termeszetesen amikor az elkovetok azok ( lincseles az aldozat gyermekei szeme lattara? valaki, ismeros?) akkor nem szabad leirni, hogy az elkoveto cigany, mert az nem egyenlo tajekoztatas. aki beleirja, rasszista.

undorito

Marcsello 2008.11.19. 15:10:16

A minap érkeztem vissza az Egyesült Államokból, ahol fél évet tartózkodtam. Konkrétan Kalifornia déli részén voltam, ahol több a bevándorló, mint a született amerikai. Legnagyobb részük latin-amerikai, túlnyomórészt mexikói. Igen jelentős részük illegálisan érkezett az országba.
Addig se bántak velük kesztyűs kézzel, de 2001 óta a helyzetük csak rosszabbodott. Legális tartózkodási és munkavállalási engedélyt majdnem lehetetlen szerezniük. És ez a csekély esély is, ami most van, Obama tervei szerint a nullára fog csökkenni hamarosan.
Mivel illegálisak, csak feketén dolgozhatnak. A fizetésük körülbelül a kaliforniai minimálbér fele lehet. (A kaliforniai minimálbérből egyébként ugyanúgy művészet eltartani önmagadat mindenféle segítség nélkül, mint itthon Magyarországon. Akkor el lehet képzelni, mire lehet elég a minimálbér fele.) Természetesen állami támogatást, segélyeket nem kapnak.
És mindezek ellenére, a társadalmi élet minden területén ott vannak. Az újonnan érkezők az utcát seprik, a gyerekeik azonban már banktisztviselők, tanárok, orvosok, gengszterek, politikusok, rendőrök...stb.

És én ezeket tapasztalva kezdtem el gondolkozni.
Hogyan van az, hogy valaki elszökik a nyomorból, elszökik az üldözések elől, beszökve-beosonva egy országba; ahol szintén nyomorogni fog és létbizonytalanságban fog élni évtizedekig..., de legalább szerzett magának egy esélyt, és a gyerekei már úgy fognak élni, mint egy egyszerű amerikai, az unokáiból pedig gyakorlatilag már bármi lehet? Miközben itt vannak a magyarországi cigányok, idestova 500 éve az országban és 99,95%-uk mégsem tudott felemelkedni, beilleszkedni (politikailag fogalmazva: beintegrálódni) a magyar társadalomba. Sőt! Nem csak ide nem tudtak, de sehova sem, egész Európában. A cigányok ugyanolyan problémát jelentenek, Spanyolországban, Romániában, Szlovákiában, Franciaországban, mint itt Magyarországon.
Miközben a mexikóiakkal ellentétben kapnak segélyeket, házakat (időnként vadonat újakat). Ennek ellenére nem feltörnek (legfeljebb boltokat), hanem megmaradnak a barbarizmus szintjén. A házaikból putrikat csinálnak, és mindent elkövetnek azért, hogy alkalmatlanok legyenek mindenféle társas együttélésre mindazokkal, akik nem cigányok.

Persze vannak kivételek. De a 99.95%-uk sajnos nem az. Én is miskolci vagyok. Egy korábbi munkahelyemből adódóan, éveken keresztül jártam főleg a dél-borsodi putrikat (de megfordultam a megye egyéb telepein is). Látom a különbséget putri és putri között. Tudom melyik az a putritelep, ahol éjjel 2-kor is keresztül lehet vágni, és melyik az, amit még nappal is jobb elkerülni. Látom mi a különbség a között, amikor az államtól kapott házakból putrikat csinálnak, és mi a különbség a között, amikor a putrikból próbálnak házakat csinálni.
A nagycsécsi házakat a 80-as évek első felében az állam építtette, hogy a helyi cigányok ne putriban lakjanak. Ennek ellenére 3-4 év alatt putrikat csináltak belőlük. A környék beliek el is nevezték ”Szeles”-nek a telep, mert az ajtók és az ablakok pillanatok alatt eltűntek róluk. Azok a házak, már a 80-as évek második felében is úgy néztek ki, mint most a híradók felvételein. Az előző munkahelyemen dolgozva, mindig tudtam, mikor kaptak az ott lakók segélyeket. Olyankor mindig zajlott ott az ”élet”. De ezt többnyire egymás közt művelték. A nagycsécsi (szelesi) cigányok a szelídebbek közé tartoznak. Akik megöltek közülük kettőt, nagyon rosszul választottak célpontot. (A miskolci Búza-tér környékén már nem tudtak volna ekkorát hibázni.)

A nagycsécsi gyilkosok módszerei elfogadhatatlanok a számomra. Ugyanakkor a civilizált világba való betelepítésüknek sem vagyok híve. Ha valami 500 év alatt nem sikerül, akkor minek azt erőltetni? Szerintem őrzött rezervátumban a helyük. Aki ki akar onnan jönni, az jöjjön (de csak egyesével). Ha tud normálisan, a társadalom hasznos tagjaként élni, akkor maradjon kint. Ha nem, akkor vissza vele a rezervátumba. Amúgy ezeket a területeket ki sem kéne jelölni nekik. Kijelölték már maguknak. Amíg üzleti, emberjogi okokból el nem dózerolták, el nem bontják azokat, és telepítik be a vadont a városok lakótelepeinek közepébe.

Mivel a magyar politikusok által megkötözött rendőröktől segítséget várni nem lehet (a politikusainktól pedig végképp nem (legyen az Viktor vagy Fletó), ezért én a San Francisco-i polgárok eljárását tartanám kivitelezhetőnek. Ők összefogtak, és megtisztították a városukat (valamikor az 1800-as években) a sokkal keményebb és veszélyesebb bűnözői csoportoktól, mint a magyarországi cigányság. De ehhez tényleg pártállástól független összefogásra és cselekvésre van szükség. Budapest szétverése, vagy a blog-kommentek írása sem rajtunk, sem a cigányokon nem segít.

Nagy-Pirézia Felszabadítási Front 2008.11.19. 15:12:11

A Nagy-Pirézia Felszabadítási Front vállalja a merényletért a felelősséget.

kranführer 2008.11.19. 15:13:00

Ha tényleg Miskolci lennél nem írnál ilyen baromságokat, hanem csak utálnád a Föld összes cigányát. Bele se gondoltál hogy ez a "példakép" jól ismert a rendőrség előtt? Biztosan mert olyan sokat és jól dolgozott...

Roy 2008.11.19. 15:19:13

Biztos, hogy vannak rendes romák is, de sajnos nem ez a jellemző. Nekem is van néhány roma ismerősöm akik tisztsségben élnek. Nem a zenész, és egyébb elitt cigányok közül, hanem ezek egyszerű emberek.
Ebben természetesen a mindenkori társadalom is hibás, de az egyén is. Vannak olyan települések ahol nincs semmi munkalehetőség, még amagyar számára sem. Itt különösen nagy a megélhetési bűnözés, és az agresszió. Ezt hogy lehetne ma már megoldani, azt hiszem sehogy. Ezt a problémát senki nem kezelte. A rendszerváltás előtt még úgy ahogy volt lehetőségük a romáknak is dolgozni. Mára már beszűkültek ezek a lehetőségek. Sajnos nagyon sok köztük a szakképzetlen, még soknak közülük a nyolc általánosa sincs meg. A társadalom egy jelentős része nem tudja tolerálni a cigányságot, és ez bizonyos részben érthető is. Egy kissebb rész meg cselekszik is. Nem biztos, hogy ez így jó, de az atrocitások elkerülhetetlenek. Ezt a romák egy része magának is köszönheti. Sok helyen Ők terorizálják a lakosságot. A bűncselekmények nagyobb hányada is a számlájukra írható. Csak körül kell nézi a börtönökben, és a fegyházakban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a minden roma bűnöző. Mint írtam vannak köztük rendes tisztességes emberek is.
Ami az utóbbi cigány ellenes cselekményeket illeti nem biztos, rasszista eredetű volt.

aljaskuszobab 2008.11.19. 15:20:33

kranfuhrer: persze, hogy nem miskolci, budapesti, azon belul is buda. gazdag csalad, az elkenyeztetett erzekeny lelku gyermek szociologiat vegzett. latott ciganyokat keprol,olvasott roluk, volt, hogy TV-ben is megnezte oket. lediplomazott es elindult vedeni a ciganyokat, de akkor megdobbento modon kiderult, hogy azok, akiknek egyutt kell elnie a ciganyokkal _mindannyian_ utaljak oket es nem fogadjak el valaki olyan velemenyet, aki sosem elt ciganyok kozeleben, nem beszelt veluk, a gyereke nem jart veluk egy iskolaba stb.

igy dicso szociologusunk ugy gondolta talan ha azzal kezdi mondandojat, hogy o is rossz kornyekrol szarmazik, majd elfogadottabb lesz az amit beszel.

nagyon gyakori jelenseg.

Bejjja 2008.11.19. 15:25:04

Teknős, Szögi Lajos esete után jött a többi, annyi különbséggel, hogy nem sikerült a cigányoknak ölniük, mert a rendőrök közbeléptek. És Galgagyörk esetéről ne is beszéljek. Tucatszám történnek a támadások, és akkor a Kolompár a napkeltében azt meri mondani, hogy szerinte nincs cigánybűnözés mert ő még egyrő se hallott.

Személyes élmény: három és fél évet nyomtam le cigány branccsal a szomszédomban. Nem egyszer kaptam fenyegetést, hogy csak merjek sötétedés után hazamenni. Próbáltak már autóból cigányok kirángatni, amikor szóvá tettem, hogy hogy képesek az álló autómba belejönni. Engem ki véd meg a cigányoktól? A hócipőm tele van azzal, hogy engem, mint tisztes állampolgárt akarnak megtanítani arra, hogy hogyan kell együttélni a másikkal, de a cigányokat ki tanítja arra, hogy hogyan kell a többséggel együttélni? Én soha egy fillért nem kaptam az államtól se lakásra, se kajára, se az iskoláztatásomra, se semmire. Szegény volt a családom, de a kormány leszarja a tisztességes adófizető magyart. A tolerancia egy ideje nekem egyet jelent azzal, hogy baromarcú hülyeként bánik velünk a kormány, meg az összes nagypofájú cigányvédő. Egy ideig lehet toleráns lenni, de amikor már az utcán sem merek hazafelé nyugodtan végigmenni félelem nélkül, amikor azt hallom, hogy már megint ingyen lakáshoz jutnak a cigányok, meg hogy ingyen oktatásban részesülhetnek /amiért az én szüleimet sok pénzzel megvágtak/, elszakad a cérnája a legtöbb embernek. A mi adónkat, amiért keményen megdolgoztunk, mire föl adják oda a cigánynak? A cigány csak röhög a markába, hogy a hülye magyar majd dolgozik helyette is, majd eltartja az egész pereputtyát. Hát ezért van a sok balhé. Előbb utóbb mindenkinél robban a bomba. Lesz ez még rosszabb is.

Martian (törölt) 2008.11.19. 15:27:09

Érdemes megnézni a Keresztapa c. filmet, hogyan lesz a halmozottan hátrányos helyzetű olasz bevándorlóból "tiszteletreméltó példakép"...

Dr Kangörény 2008.11.19. 15:29:22

Az ombudsman hogy' tetszik nektek? Ki van akadva azon, hogy a rendőrök szerint nem rasszista támadás volt.

Baszki, kezd kialakulni az a helyzet, hogy ha egy cigány meghal, az csak rasszista támadás miatt lehet.

Kezd elegem lenni belőlük.

Calogero 2008.11.19. 15:38:19

Ezúton kérem a rendőrséget, hogy a cikk íróját tartóztassa le, hiszen mindenkivel ellentétben tisztában van a gyilkosság indítékával és elkövetőinek is lehetséges körével! Egyszerűen szánalmas, amit itt páran "blogírás" címszóval művelnek. Most két lehetőség van a bejegyzés írója vagy tényleg ennyire hülye és akkor csak egy újabb szánalmas blogot reklámoz az Index,mondjuk az okát ez esetben sem értem, vagy direkt ír ekkora marhaságokat (talán pénzért?) és ezen nonszensz okfejtések reklámozását még az Index is segíti, ami több, mint elgondolkodtató... Mindkét esetben ezúton szeretnék gratulálni, mind a blog tulajdonosának, mind pedig az Indexnek. Szerintem szervezzetek megint egy Tarka magyart, az való nektek!

egy a 10 millió náci, fasiszta, rasszista magyarból

Oky 2008.11.19. 15:58:08

molotovot dobtak rájuk... az uzsorások. azthiszem a T. posztíró is ezt akarta mondani...

Nem vagyok fideszes 2008.11.19. 15:59:38

Olyan jogszabályokat és törvényeket kéne hozni (na meg természetesen kőkeményen betartatni), amik lehetetlenné teszik azt a lumpen életmódot, amit folytatnak rengetegen és a bicska nyílik ki a tisztességes emberek zsebében a bicska ezt látva. Az összes lumpen szemét akár éhen is dögölhet, ott szarom le, ha cigány egyébként, ha nem. Édes mindegy.

QM 2008.11.19. 16:00:09

"elég felháborító, hogy a rendőrség azonnal kizárja, hogy a gyilkosságnak rasszista indítéka lett volna. Mi alapján zárja ki? "

Én meg azon háborodom fel.(Háb-háb oro dom..)
Hogy ez a piszok rendőrség milyen alapon zárta , hogy UFO-k voltak a tettesek. Mi alapján zárja ki? Mostanában rengeteg UFO erőszakolt meg nőket(mint az köztudott, mondta az EU UFO biztosa is, akko' pedig úgy van, mer' az EU az mindent jobban tud). Erőszakos egy banda az má' biztos. Főleg a "skandináv" beütésüek veszélyesek nagyon.

Muad\\\'Dib 2008.11.19. 16:00:49

Nem az a szomorú, hogy a "cigányfajvédők" minden támadás mögött rasszizmust látnak, hanem hogy van olyan gyopár fasz, aki ezt elhiszi. Érdekes jelenség, hogy míg nekem eszem ágában nincs védeni, egy uzsorás, tolvaj, verekedő magyart, addig a cigány vezetők között kötelezően megvédendő személyként szerepelnek a gyilkosok, uzsorások, stricik, stb.
És a másik undorító, hogy még soha nem kért elnézést a magyar néptől egy ótvar görény sem, miután kiderült, hogy a drága fajtája csak csökkentette a létszámot, úgy egymás között.

Barnabás 2008.11.19. 16:03:46

Azon merengek,mi lehet az oka,hogy az én ablakomon még nem lőtt be senki,és kézigránátot sem dobtak rám tévézés közben.

QM 2008.11.19. 16:04:09

"Kangörény_ 2008.11.19. 15:29:22
Az ombudsman hogy' tetszik nektek? Ki van akadva azon, hogy a rendőrök szerint nem rasszista támadás volt. "

Ugye mondtam, hogy az UFO-k voltak. Rohadt rasszista UFO-k . PFuj! De majd az ombucmanusz ad a pofájukra.

aljaskuszobab 2008.11.19. 16:05:41

az egeszben amugy az a vicces, hogy az szdszesbudaiszociologus blogolo ezt mar "kovetendo peldakepnek" tartja a ciganyok kozott:

"Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendőrség előtt sem volt ismeretlen. Nevük elhallgatását kérő ismerősök, rokonok szerint a családot hétfő este megfenyegették egy támadással. A családnak mostanában annyira rosszul ment, hogy ételre sem volt pénzük, mondták a rokonok. Feltehetőleg súlyos üzleti adósság nyomhatta az áldozat vállát. "

az indexes cikkbol szarmazik.

esetleg a blogolo vagy annyira hulye, hogy azt sem olvasta el, csak irt esz nelkul ( nem lenne meglepo ).

Magyar 2008.11.19. 16:11:31

A CIKK ÍRÓJÁNAK ÜZENNÉM HOGY AZ A RENDES CIGÁNY AKIT Ő ANNAK TITULÁL az egy autótolvaj kurvafuttató cigány volt, méteres priusszal. A cigányság meg nem fog összefogni ugyse mert most se fog össze. lásd kolompár bűnöző orbán meg egyéb cigányszervezet vezetők. Nagyon utálják egymást is és soha nem fognak összefogni.

Muad\\\'Dib 2008.11.19. 16:14:13

Egyébként, aki nem vak, az láthatja, mire megy ki az egész. A cigány megtehet bármit, rögtön megvédik és sajnálják a tv-ben, neten, mindenhol. Aztán már csak várni kell, mikor jön el az idő, hogy egy kifosztott, néhány öregtől végső búcsút vett falu lakói tényleg baltával menjenek a cigóknak rokonaik védelmében. És akkor megint jöhet az ismert szöveg: "Szégyelld magad magyar, mert rasszista vagy". És, hadd mondjam el, melyik népcsoport támogatja a cigányok terrorját kézzel-lábbal. És, aki azt gondolja, hogy ez megint egy antiszemita fröcsögés, az olvassa el a MAZSIHISZ megnyilatkozásait "szegény Józsika" és egyéb ügyekben, és gondolkodjon el...

Öcsisajt 2008.11.19. 16:23:27

Hú de unalmas ez az agymosás gyerekek!egyem a szívét annak az 1 millió romának.nem ő nekik rándul görcsbe a gyomruk amikor elmegy 1 magyar mellettük..neeeeem inkább nézik a szemétláda mádzsárt!am meg a gárdát okolni emiatt az eléggé szánalmas...de hát sok az agymosott na!hozzá kell szokni....

deneware 2008.11.19. 16:24:17

"Molotov koktélt dobnak rá és lelövik azt, aki igazi példaképe lehetne a többi cigánynak." Konkrétan a család, akik a kézigránátot kapták, autókereskedésből és lányfuttatásból élt. Magyarul autónepperek illetve stricik voltak. A rendőrség előtt sem voltak ismeretlenek... El kéne előbb olvasni a baranyai/pécsi friss rendőrségi híreket mielőtt valaki ilyen megható nekrológot ír. Egyébként ezek után sejthető hogy leszámiolás van a dolog mögött, jó eséllyel egy másik cigány...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.19. 16:29:03

kLa, te úgy hozzávetőlegesen milyen idős vagy? 16? 18? Hogy lehet ilyen kritikátlanul elhinni a legvadabb baromságokat? Ébresztő!

Sir Zet 2008.11.19. 16:30:58

A blogtulaj láthatóan sikeresen átesett az elmerokkantak agymosásán. A post első része értelmes, de aztán... mégis miért kezeli kész tényként, hogy "támadás azért, mert cigányok voltak a szerencsétlenek"?
Esetleg ismeri az elkövetőket és megkérdezte őket? Na ugye, hogy nem...
Faszért kell a tények, körülmények ismerete nélkül rasszizmust hőbörögni azonnal!!!

ksion 2008.11.19. 16:31:22

" kisebbségi vezetők a rasszizmust és a Magyar Gárdát okolják."

ÁÁÁÁÁÁ...bár igény az volna rá, az fix.

sonater 2008.11.19. 16:31:58

Üzenném kedves kommentelőknek, hogy a poszt nem arról az egy mondatról szól, mint amit kiragadnak belőle. A példaképnek állított roma nem az, akit tegnap kinyírtak, hanem akit ez előtt, molotov koktél+golyóval. A mostani csak brutális, hogy már gránttal is rendezik a vitát. De ez nem változtat azok, hogy az indexen kommentelők kb 60%-a nem tud olvasni, vagy szimplán elmebeteg.

bratyó 2008.11.19. 16:36:34

"Fehérek és feketék,
100 tény és egy hazugság
Írta: Roger Roots

Bilbo szenátor figyelmeztetése
"Ha épületeink, útjaink, vasútjaink ronccsá lesznek, újra fölépíthetjük õket. Ha városainkat lerombolják, a romokból újabbakat és nagyobbakat építhetünk. Ha fegyveres hatalmunkat felmorzsolják, fiainkat fölneveljük akik visszaszerzik uralmunkat. De ha a fehér faj vére elromlik és afrikai vérrel keveredik, akkor az Egyesült Államok jelenlegi nagysága elpusztul és minden remény hiábavaló a civilizációra a negroid Amerika számára, mert az afrikaival kevert fehér vért nem lehet visszaállítani vagy megjavítani."
(Theodore G. Bilbo szenátor, Mississippi, 1947 évben)

Ebben a brosúrában száz tény található, melyek túlnyomó többsége könnyen föllelhetõ a lexikonok, évkönyvek, pszichológiai szöveggyûjtemények és más forrásmûvek lapjain, melyekhez bármelyik nyilvános könyvtárban hozzá lehet jutni.
Komolyan biztosítom az olvasót, hogy szándékom nem valaki megbántása vagy gyûlölete, de a legmélyebb szeretet az emberiség iránt és a szívbõl jövõ aggodalom annak jövõjére nézve. Célom nem csalás, hanem informálás, és remélem, hogy ez a munka segíteni fog az olvasónak abban, hogy újra rendezze és újra megvizsgálja nézeteit a fajokról.

TÉNY #1: A fehér faj tengereken hajózott át, folyókat tett hasznossá, Hegyekbe utakat épített, sivatagokat tett lakhatóvá, és a legpusztább jégterületet is gyarmatosította. Õ fedezte föl a könyvnyomtatást, a cementet, az elektromosság hasznosítását, a repülést, a rakétatechnikát, a csillagászatot, a teleszkópot, az ûrutazást, a lõfegyvereket, a tranzisztort, a rádiót, a televíziót, a telefont, a villanykörtét, a fényképezést, a mozgóképet, a fonográfot, a villamos elemet, az autót, a gõzgépet, a vasúti szállítást, a mikroszkópot, a számítógépet, és más technikai csodák millióit. Számos gyógyeljárást fedezett föl, hihetetlen kezelési módokat, a tudományos haladást, stb. Olyan nagyokat adott a világnak mint Szokratész, Aristotelész, Plátó, Homérosz, Tacitus, Julius Cézár, Napóleon, Hódító Vilmos, Marco Polo, Washington, Jefferson, Hitler, Bach, Beethoven, Mozart, Magellan, Columbus, Cabot, Edison, GrahamBell, Pasteur, Leeuwenhoek, Mendel, Darwin, Newton, Galileo, Watt, Ford, Luther, DaVinci, Poe, Tennyson, és más jelentõs alkotók ezreit.

TÉNY #2: 6,000 éves ismert története során a fekete afrikai néger semmit sem fedezett vagy talált föl. Nem volt írott nyelve, szövött ruhája, naptára, ekéje, útja, hídja, vasútja, hajója, mérõeszköze, vagy akár csak kereke. (Jegyzet: Ez a tisztavérû négerre vonatkozik.) Nem ismeretes, hogy valaha is bevetett volna egy darab földet, hogy háziasított volna egyetlen állatot is (noha sok erõs és jól kezelhetõ állat él körülötte). A dolgok szállításának egyetlen módja ismeretei szerint azoknak a fején való vitele. Házainak építéséhez soha nem használt mást mint sarat, aminek használatára a hód vagy cickány is képes

INTELLIGENCIA

TÉNY #3: Az amerikai négerek IQ-ja átlagosan 15-20 ponttal marad az amerikai fehérek intelligenciakvótája mögött.

TÉNY #4: Ezeket a fekete/fehér különbségeket minden olyan teszt újra meg újra kimutatta, melyeket az US hadserege folytatott bármelyik városban, államban és az amerikai közoktatási minisztérium a helyi iskolában. Ugyanez az arány volt igaz egy negyven éves idõszakban.

TÉNY #5: A 85-ös átlagos intelligenciakvótával csak a négerek 16%-a éri el a 100-as számot, míg a fehérek fele eléri ezt. A négerek IQ-ja 10-25%-ig fedi át a fehérekét - az azonossághoz legalább 50% lenne szükséges. (31) (27) (16)

TÉNY #6: Feketéknél hatszor nagyobb a valószínûsége annak, hogy az 50-70-es IQ kategóriában vannak, azaz a lassan tanulók (visszamaradottak) közé tartoznak, a fehéreknél tízszer nagyobb annak a valószínûsége, hogy IQ-juk 130 vagy afölött van.

TÉNY # 7: AZ USA kormányának PACE vizsgálatán, mely 100 ezer egyetemi hallgatót vizsgált meg, akiket a jövõ adminisztratív vagy polgári vezetõ állásaira képeznek ki. A jó eredményt elértek között még föltûnõbb a fehérek és feketék teljesítménye közti különbség: a fehérek 16%-a 90%-os vagy afölötti eredményt ért el, míg a négerek egy százalékának csak egy ötöde érte el a 90 %-ot. A fehér/fekete siker aránya 80/1.

TÉNY #8: A néger és fehér gyerekek közti különbség növekszik a korral, a különbség legnagyobb a középiskolában és az egyetemeken.

TÉNY #9:A fehérek és négerek közti különbséget állandóan a környezeti különbségekkel próbálják igazolni. De legalább öt tanulmány, amely egyenlõ a társadalmi-gazdasági háttérbõl jövõket hasonlított össze sem jutott lényegesen más eredményre. Ahogy javul a környezet, a néger teljesítménye javul, de a fehéré is. A különbség nem csökken. Sõt, Dr. G.J. McGurknak, a Psychology a Villanovet egyetem pszichológia társprofesszorának részletes kutatása kimutatja, hogy az intelligenciakülönbség fehérek és feketék között NÕ, ha mindkét faj társadalmi-gazdasági háttere a középosztály szintjére emelkedik.

TÉNY #10: 1915-ben, Dr. G.W. Ferguson Virginiában 1000 iskolás gyerekbõl indult ki, akiket 5 faji osztályba sorolt, és szellemi képességeiket tesztelte. Átlagosan a tiszta négerek a fehérek teljesítményének 69.2%-át érték el. A négerek kétharmada elérte a fehérek 73%-át, a négerek fele elérte a fehérek 81.2%-át. A négerek negyede elérte a fehérek 91.8%-át. Környezetük, "elõnyeik" vagy hátrányaik pontosan ugyanazok voltak.

TÉNY #11: A hadsereg beta tesztje, amelyben több mint 386 ezer analfabéta katonát teszteltek az I. vh során, kimutatták, hogy a néger sorkatonák "a hadsereg minden tesztjénél alsóbbrendûnek mutatkoztak a fehéreknél". Továbbá teszteket folytattak tiszta négereken, mulattokon és negyedvérûeken. Úgy találták, hogy "a fehérebb csoportok eredményei jobbak".

TÉNY #12: Egypetéjû ikrek esetén, akik különféle faji környezetben nõttek fel, mutatja, hogy a származás befolyása kb. három az egy arányban meghaladja a környezet hatását.

TÉNY #13:Akkor is, ha a fehérek és feketék háttere ugyanolyan ami a család jövedelmét és a gyerekkori lehetõségeket illeti, a feketék IQ aránya még mindig átlagosan 12-15 ponttal az összehasonlítható fehéreké alatt marad. Ebben olyan esetek vannak, amikor fehér szülõk fekete gyerekeket adoptáltak. Lehet hogy IQ-juk megjavult a környezet hatására, de még mindig közelebb vannak biológiai szüleikhez, mint adoptív szüleikhez.

TÉNY #14: Egyenlõsdit hirdetõ ideológusok gyakran azzal próbálják az IQ teszt eredményeit lekicsinyleni, hogy ezek kulturálisan befolyásolt tesztek. De egyetlen egy sem, sem a NAACP, sem a néger középiskolák szövetsége, sem a NEA nem volt képes olyan tesztet kifejleszteni, amelyben a feketék és fehérek eredménye azonos lett volna.

TÉNY # 15: Az amerikai indiánok, akik gyakran sokkal rosszabb körülmények között élnek, mint az amerikai négerek egész életükben, mégis állandóan jobb eredményt érnek el az IQ teszteken a négereknél. (3) (27)
TÉNY #16: A vegyes házasságokból jövõ gyerekek IQ szintje a fehér szülõénél általában alacsonyabb

A NÉGER AGY

TÉNY #17: Sok emberi fajokkal foglalkozó tanulmány hasonlította össze a fehérek és négerek agyát, és az eredmények szerint a néger agy súlya 8-12%-al alacsonyabb. mint a fehér agyé. Ilyen tanulmányokat írtak Bean, Pearl, Vint, Tilney, Gordon, Todd, és mások.

TÉNY #18: Az agy súlyának különbsége mellett a néger agya kevesebbet nõ kamaszkor után, mint a fehéré. Noha a néger agya és idegrendszere gyorsabban érik, mint a fehér agy, fejlõdése hamarabb zárul le, amely akadálya a további szellemi fejlõdésnek.

TÉNY #19: A legkülsõ réteg vastagsága a néger agy esetén 15%-al vékonyabb, és tekervényei általában kisebb számúak és egyszerûbbek, mint a fehér agy esetében.

TÉNY #20: A néger agy elülsõ lebernyegei, amelyek az absztrakt okfejtés központjai, kisebbek a testsúlyhoz mérve, kevésbé tekervényesek és egyszerûbbek, mint a fehér agy esetében.


ANTROPOLÓGIA

TÉNY #21: A Homo Sapiens nevet elõször a 18. században élt svéd botanikus, Linné Károly használta. A "sapien" szó "bölcset" jelent. A nevet elõször a fehér emberrel kapcsolatban használták és az "európai" rokon értelmû szava volt. Ennek eredményeként sok késõbbi osztályzástannal foglalkozó tudós és genetikus úgy vélte, hogy a négereket és más fajokat más fajba kell sorolni. Darwin "Az ember eredete" c. könyvében az emberiség fajait olyan különfélének ábrázolja, hogy ha állatoknál ekkora különbségek állnak fönt, azokat más fajok és nemcsak más fajták közé sorolják.

TÉNY #22: A 'Fajok eredete' c. hatalmas munkájához Carleton Coon professzor, a fizikai antropológusok amerikai bizottságának elnöke és a világ legelsõ genetikusa, a földrajz, anatómia, genetika, fiziológia, fogazatösszahasonlítás, nyelvészet, archeológia és õslénykutatás területérõl 300 oldalt írt össze, hogy igazolja elméletét a sapiens elõtti fajokról. Más szavakkal a homo erectus már fajokból állt, mielõtt a homo sapiens állapot létrejött volna.

TÉNY #23: Dr. Coon szerint míg a kaukázusi faj (a fehérek) fejlõdött Európában, a néger faj Afrikában nem fejlõdött tovább, és ma 200 ezer évvel hátra van maradva a koponyai és agyi fejlõdésben.

TÉNY #24: A néger koponya, a kisebb agytérfogat mellett és a vastagabb koponyacsontok mellett elõreálló, azaz az alsó arc elõre irányul, mint egy állat pofája. ennek következtében a néger állkapcsa lényegesen hosszabb szélességéhez mérve, mint a fehér állkapcsa. A néger alsó állkapcsának egyik sajátossága a "majompárkány" maradéka, amely egy csontos rész rögtön a metszõfog mögött. A majompárkány a majmok jellemzõje és hiányzik fehéreknél.

TÉNY #25: A néger bõre vastagabb és valószínûleg jobb a fehér bõrénél, mert megakadályozza a baktériumok behatolását és védi a nap ultraibolya sugarai ellen.

TÉNY #26: A négerek fekete színe a melanin pigment következménye, amely a bõr minden rétegében megvan és még az izmokban és agyban is kimutatható.

TÉNY #27: Egy afrikai fogorvos egy pillantással meg tudja különböztetni a néger fogát a fehér emberétõl.

TÉNY #28: A négerek karja hosszabb testükhöz képest, mint a fehéreké. Ez, és sokkal vastagabb combcsontjuk elõnyt jelent a fekete sportolóknak bokszoláskor. A négerek lábszárának csontozati és izomzati sajátosságai sikeressé tette a néger rövidtávfutókat, de nem ez tette sikeressé õket a hosszú távoknál.

TÉNY #29: TOVÁBBI KÜLÖNBSÉGEK
• A haj fekete, göndör és "gyapjas" szövésû, sík és elliptikus és nincs központi csatornája mint az európaiak hajának.
• Az orr vastag, széles és lapos, gyakran fölfelé irányuló orrlyukakkal, melyek megmutatják, hogy az orr belsõ szövetének vonalazása hasonló a majmokéhoz.
• A néger keze és lába hosszabb, mint az európaié. A válla kicsit rövidebb és így a hosszabb alkar hasonlóvá teszi a majomhoz.
• A szemek kigúvadnak, a szivárványhártya fekete és a szemüreg nagy. A szem körül gyakran van egy sárgás szaruhártyatakaró, mely a gorilláéhoz hasonló.
• A néger törzse rövidebb, a mellkas közepe kerekebb. mint a fehéreknél. A csípõ keskenyebb és hosszabb, mint a majmoknál.
• A száj széles és nagyon vastag, nagy és kiálló ajkakkal.
• A néger bõrének van egy felszíni vastag szaruszerû rétege, mely a karcolások és akadályok, valamint a baktériumok behatolása ellen véd.
• A négernek vastagabb és rövidebb nyaka van, mint a többi embernek.
• A koponyai varratok egyszerûbbek, mint a fehéreknél és hamarabb forrnak össze.
• A fej kerek inkább kicsi, álló, valahogy fölmagasodó és különálló így hasonló a majmokéhoz.
• A csípõ alatt a néger erõteljesebben fejlett, és a fehér fejlettebb mellkasban.
• Az állkapocs hosszabb és erõsebb és kifele nyúlik, amely a hátrafele álló fejjel együtt 68-70 körüli arcszöget képez szemben az európaiak 80-82 fokos arcszögével.
• A kéz és az újjak arányosan keskenyebbek és hosszabbak. A csukló és boka rövidebb és robusztusabb.
• A koponya elsõ és oldalcsontjai kiképzése egyszerûbb és ûrtartalmuk kisebb. A koponya vastagabb, különösen oldalt.
• A néger agya általában 9-20%-al kisebb mint a fehéreké.
• A fogak nagyobbak és távolabb állnak egymástól, mint a fehéreknél.
• A gerinc görbéi kevésbé hangsúlyozottak a négernél mint a fehérnél, azért majomhoz hasonlóak.
• A néger combcsontja kevésbé van betakarva, a sípcsont hajlottabb és elõre hajlított, a vádli magas, de kevésbé fejlett.
• A sarok széles és elõreálló, a lábfej hosszú és széles de alig boltíves, emiatt a talp egyenes, a nagylábujj gyakran rövidebb, mint a fehéreknél.
• A két orrcsont néha össze van nõve mint a majmoknál.

TÉNY #30: A II. világháborús során végzett vércsoportvizsgálatok azt sugallják, hogy az amerikai néger gén 28%-ban fehér. Mindez az intézményes és társadalmi elkülönülés, stb. mellett. Jegyezzük meg, hogy az afrikai négerekkel való összehasonlítás még nagyobb különbségeket mutatna a fehérekkel szemben.

BÛNÖZÉS

TÉNY #31: Feketék tizenháromszor gyakrabban követnek el gyilkosságot, mint fehérek. Erõszakos bûntényt vagy nemi erõszakot tízszer gyakrabban. Ezeket a számokat az FBI jelenti, és évrõl évre módosulnak, de megbízhatóan mutatják az utóbbi évtized tendenciáját.

TÉNY #32: Az igazságügyminisztérium jelentése szerint a 20 és 29 éves közti feketék közül minden negyedik van börtönben vagy fölfüggesztett büntetését tölti.

TÉNY #33: Noha õk csak az USA lakosságának 12%-át teszik ki, õk követik el a megerõszakolások és erõszakos cselekmények felét és a gyilkosságok 60%-át az USA-ban.

TÉNY #34: A fekete férfiak kb. 50%-át fogják börtönbe vetni komolyabb bûnök miatt életük során.

TÉNY #35: 546-szor valószínûbb, hogy egy fekete megtámad egy fehéret mint az, hogy fehér feketét támad meg.

TÉNY #36: A fekete erõszakolók több mint fele fehér áldozatot erõszakol meg (54.9%), 30-szor olyan gyakran, mint fehérek választanak néger áldozatot.

TÉNY #37: Az igazságügyminisztérium évi jelentése szerint fehérek az esetek 2.4%-ában követnek el erõszakot feketék ellen. A feketék ezzel szemben több mint az esetek felében.

TÉNY #38: New York City-ben egy fehér esetében 300-szor valószínûbb, hogy fekete banda erõszakoskodik vele, mint az, hogy fehérek bandája erõszakoskodik egy feketével.

TÉNY #39: Sokan azzal érvelnek, hogy a feketék bebörtönzési aránya azt mutatja, hogy a rendõrségek a fekete bûnözést akarják elsõsorban leküzdeni és ignorálják a fehérgalléros bûnöket. De a feketék arányukon felül követnek el fehér galléros bûnöket is. 1990-ben feketéket háromszor gyakrabban ültettek le csalás, hamisítás és sikkasztás miatt mint fehéreket.

TÉNY #40: Sokan azt hiszik, hogy a bûnözés a szegénység és az "elõnyök" hiányának következménye. De Columbia kerülete, ahol a legmagasabb évi jövedelmek vannak és csak Alaszka mögött marad el az egy fõre jutó jövedelemben, vezetõ helyet foglal el az országban szinte mindenfajta bûnözés területén, köztük rablásban, gyilkosságban, fokozottan erõszakos cselekményekben és gépkocsilopásban. D.C.-ben van a legszigorúbb fegyverellenõrzés, a legmagasabb rendõrségi kiadások, a legnagyobb számú rendõrség egy lakosra, a legnagyobb rendõrségi jelenlét és javító tisztek egy lakosra, és a legmagasabb bebörtönzési arány. Állandó lakossága 80%-ban feketékbõl áll. West Virginia, ahol a legalacsonyabb a bûnözés, szegény terület, és itt van az USA legtöbb munkanélkülije. Itt jut a legkevesebb rendõr egy lakosra. West Virginia lakosainak 96%-a fehér.

A FEKETE CSALÁD

TÉNY #41 A belvárosban élõ 16 és 62 év közötti fekete férfiak 46% -a munkanélküli.

TÉNY #42: A néger gyerekeknek több mint 66% -a születik házasságon kívül. Az analfabéták aránya köztük tízszer magasabb mint fehéreknél.

TÉNY #43: A feketék esetén négy és félszer valószínûbb, hogy szociális segélyre szorulnak.
TÉNY #44: Az USA-ban élõ fekete férfiak több mint 35%-a kábítózik vagy rendszeres alkoholfogyasztó.

SZÉPSÉG

TÉNY #45: A journal of Ethnic and Racial Studies c. újság 1996 januárjában "Bõrszín iránti elõszeretet, nemi kétalakúság és nemi választás; a gén kultúra velejárója?" címmel cikk jelent meg, írói Peter Frost és Pierre Van der Herghe, azt állították, hogy minden fajnál a nõk világosabb színûek, mint a férfiak. 51 társaság etnográfiai adatait használva öt világrészrõl, amelyben a kedvelt bõrszínrõl nyilatkoztak, azt találták, hogy 30 kedvelte a világosabb bõrû nõket és 14 kedvelte a világosabb bõrû nõket és férfiakat. Az indiai, kínai, brazíliai és balii kultúra, valamint az arab és néger a legvilágosabb nõt tekintik a legszebbnek, örökérvényûvé téve az elefántcsontszínû bõrû, pirosarcú, kékszemû, szõke "északi ideálját" a nõi szépségnek, pedig belõlük hiányzik a genetikai képesség az ilyen elõállítására. A tanulmány szerint idõvel minden faj felsõbb osztálya világosabb bõrû lett, mint honfitársai, mert fokozatosan fehérebb bõrû nõkkel házasodtak az alsóbb osztályokból. (Lásd #11)

TÉNY #46: Az emberi szépséggel foglalkozó tudományos kutatás fényképeket mutatott és megkérdezte, hogy mennyire találják szépnek az illetõt, megmutatta, hogy az északi fehéreket találták a legszebb embereknek, még a feketék is. A bírók fölszólították a nézõt, hogy kizárólag "személyes elveik szerint osztályozzák a szépséget, és nem az általános elvek szerint". A tanulmány: "Kor, nem, faj és a szépségideál" eredményeit a pszichológiai fejlõdés c. lapból, 5. szám, 1971 november 5-rõl, 433-439 oldal, adjuk az alábbiakban vissza:
CSOPORT SZÉPSÉGI SZAVAZATOK
CSOPORTOK KÖZÖTTI TANULMÁNYOKBÓL
Ítélõ csoport & Legmagasabbra értékelt csoport
--------------- --------------

7 éves fehér fiúk fehér serdülõ fiúk

7 éves fekete fiúk fehér serdülõ fiúk

7 éves fehér lányok fehér serdülõ lányok

7 éves fekete lányok 3 irányú kötõdés: fekete serdülõ lányok, fehér serdülõ lányok, fehér kislányok

12 éves fehér fiúk fehér serdülõ lányok

12 éves fekete fiúk fehér serdülõ lányok

12 éves fehér lányok fehér serdülõ lányok

12 éves fekete lányok fehér serdülõ lányok

17 éves fehér fiúk fehér serdülõ lányok

17 éves fekete fiúk fehér serdülõ lányok

17 éves fehér lányok fehér serdülõ lányok

17 éves fekete lányok fehér serdülõ lányok

Fehér felnõtt férfiak fehér serdülõ lányok

Fekete felnõtt férfiak fehér serdülõ lányok

Fehér felnõtt nõk fehér serdülõ fiúk

Fekete felnõtt nõk fehér serdülõ lányok

TÉNY #47: Egy kísérlet során, ahol fekete gyerekeket egyedül hagytak fekete és fehér babákkal, azt találták, hogy legtöbbjük fehér babákkal szeret játszani. Ez a világon mindenütt igaz, még Tobagóban is.

AMERIKAI TÖRTÉNELEM

TÉNY #48: A függetlenségi nyilatkozat, mely a gyakran ismételt kifejezést tartalmazza: " ... minden ember egyenlõnek születik ... ", amit Thomas Jefferson írt le, akinek kb. 200 rabszolgája volt akkor, és soha nem szabadította föl õket, a mulattokat és negyedvérûeket sem. Jefferson szavai biztosan nem vonatkoztak a négerekre, akiknek akkor nem volt helyük az amerikai társadalomban, csak mint tulajdonnak.

TÉNY #49: Az alkotmányt "Mi a nép" írtuk, és ez "magunknak és utódainknak" ajánlottuk. Az 55 küldött, aki Philadelphiában találkozott, hogy aláírja az alkotmányt, és a szövetség 13 állam szövetségének minden tagja aki megerõsítette azt, a fehér fajhoz tartozott.

WEBSTER 1828-as szótára az utódokat így definiálja (posterity) 1. Leszármazók: Gyerekek, azok gyerekei, stb. végtelenül, a faj, mely az õsapától származik. 2. Általános értelemben a követõ nemzedéke, ellentétben az õsökkel.
TÉNY #50: A 14-es kiegészítés a következõ okokból érvénytelen:
• Soha nem ratifikálta az államok háromnegyede az US alkotmány 5. cikke szerint. 37 államból 16 elutasította azt.
• Sok állam, amely ratifikálta, a katonai megszállás kényszere alatt állt. Minden jogi cselekmény, amelyet erõszakkal vagy kényszer alatt vittek végbe, automatikusan semmis és érvénytelen.
• Az a tény, hogy 23 szenátort törvénytelen módon kizártak az US szenátusból, mutatja, hogy az egyesült határozatot, mely javasolta a kiegészítést, nem adták tovább az alkotmányozó bizottságnak.
• A 14. kiegészítés szándéka ellentmond az eredeti US alkotmánynak és az ország szerves jogának. Nem törölt el, és nem is tudott semmit sem eltörölni az eredeti törvénybõl. Ezért a precendensjog és a stare decisis érvénytelenítik azt.

TÉNY #51: Abraham Lincoln egyenjogúsítási nyilatkozata 1862 szeptemberébõl ezt mondta: "Sürgettem a négerek kolonizációját (vissza Afrikába) és tovább fogom sürgetni. Egyenjogúsítási nyilatkozatom ehhez a tervhez csatlakozik (kolonializáció). Két különféle fehér faj számára sincs hely Amerikában, nemhogy két különféle színû faj számára, mint feketék és fehérek. Nem tudok nagyobb zûrzavart elképzelni, mint a néger beleolvadását társadalmi és politikai életünkbe mint egyenlõ felet. Húsz éven belül békésen kolonializáljuk a négert, olyan körülmények között, hogy föl tud emelkedni a maga erejébõl az emberiséghez. Itt ezt soha nem tudja megtenni. Soha nem tudjuk azt az ideális egységet elérni, melyrõl apáink álmodtak egy idegen alsóbbrendû faj millióival, akik köztünk vannak, és akik asszimilációja sem nem lehetséges sem nem kívánatos."

TÉNY #52: Lincoln egy olyan kiegészítést javasolt az alkotmányhoz, amely a kongresszusnak megadta volna a jogot, hogy visszaszállítsa a szabad négereket Afrikába. 1862 augusztus 15-én a kongresszus több mint fél millió dollárt szavazott meg erre a célra. Négerek ezreit szállították vissza, mikor Lincolnt lelõtték.

WASHINGTON D.C.

TÉNY #53: District of Columbiában, ahol kb. a lakosok 70%-a fekete, az USA-ban több területen vezet:
• A nemzet legnagyobb bûnözési aránya
• Legszigorúbb fegyverellenõrzés
• Legmagasabb bebörtönzési arány
• Legmagasabb születési arány
• Legmagasabb halálozási arány
• Legmagasabb a fogadott állami segítség aránya.
• Legmagasabb a szociális segélybõl élõk száma.
• Legmagasabb a házasságon kívül született gyerekek aránya.
• Legmagasabb középiskolai kihullási arány, noha a tanárokat itt fizetik a legjobban az USA-ban
• Legmagasabb a gonorreások és szifiliszesek aránya.
• Legmagasabb az AIDS elterjedtsége

PORTUGÁLIA

TÉNY #54: A fehérek lakta Portugália négy évszázad alatt a világ egyik leggazdagabb és leghatalmasabb országává lett. Nagy kereskedelmi és tengerészeti ereje volt, nagy gyarmatai voltak Ázsiában, Afrikában és Amerikában. Tengerészei elsõkként fedezték fel Nyugatafrikát és néger rabszolgák százait hozták vissza. 1550-re, mikor Portugália a leghatalmasabb volt, lakosságának egytizede volt fekete *. Mára Portugália lakossága, melyet mint Európa egyik leghomogénebbjét írják le, magába szívta a néger géneket. 1975-ben elvesztette minden külsõ területét. Munkásai Európában a legrosszabbul fizetettek, köztük a legmagasabb arányú az analfabetizmus, és magas a gyermekhalálozás. A mûvészet, irodalom, tudomány és filozófia terén az "új" Portugália szinte semmit sem produkált az utóbbi száz évben és sok szempontból Európa egyik legelmaradottabb népe. *Jegyezzük meg, hogy az USA néger lakossága kb. 13%.

HAITI

TÉNY #55: Haiti köztársaság, A nyugati félteke egyetlen teljesen néger köztársasága szintén a legszegényebb nyugati ország. Itt a legalacsonyabb a várható életkor, a legmagasabb az analfabetizmus, a legkisebb a fejenkénti nyomtatványfogyasztás, a legalacsonyabb az egy lakosra jutó nemzeti termék és a legkisebb a politika stabilitás mértéke is.

TÉNY #56: Haitinak valaha sokat ígérõ volt a jövõje. 1789 elõtt mint fehér uralom alatt álló francia gyarmat, San Domingo (Haiti) olyan gazdag, vagy gazdagabb volt, mint a 13 amerikai gyarmat együttesen. Haitit tartották a francia gyarmatbirodalom "legszebb gyémántjának", és valóban, ez volt a leggazdagabb gyarmata a világnak. 40 ezer fehér és 27 ezer fölszabadított mulatt lakta, és 450 ezer fekete rabszolga, termékeny klímája és jó talaja révén ellátta egész Franciaországot és fél Európát cukorral, kávéval és gyapottal. De 1791-ben a francia kormány elrendelte, hogy a mulattoknak is szavazati joguk van és hamarosan egy másikat, amely minden rabszolgát fölszabadított. Az eredmény véres polgárháború lett, amelynek során az egész fehér lakosságot (40 ezer franciát) lemészároltak, az utolsó asszonyt és gyereket is. Nemi erõszak, lefejezés és csonkítás volt napirenden.

TÉNY #57: Miután a feketék kiirtották 1804-ben a fehér lakosságot, Haiti Santo Domingo része maradt 1844-ig, amikor önálló "köztársasággá" lett. 1844 és 1915 között csak egy Haiti elnök fejezte be kormányzását normális körülmények között. 14-et a hadsereg lázadása mozdított el, egyet fölrobbantottak, egyet megmérgeztek, és egy másikat darabokra tépett a csõcselék. 1908 és 1915 között a forradalmak és gyilkosságok olyan gyorsan követték egymást, hogy az Egyesült Államok katonai beavatkozása volt szükséges a rend helyreállítására. Ez 1915-tõl 1934-ig tartott. Ezután 12 évig egy mulatt elit uralkodott, majd a fekete hadsereg újtra átvette az irányítást 1946-ban. Azóta teljes mértékû korrupció és politikai gyilkosságok jellemzik az országot.

INDIA

TÉNY #58: India negroid népeit nagymértékû fehér inváziók igázták le 5000 éve, elindítva egy civilizáció fölemelkedését, majd hanyatlását, ahogy a nem fehér tömegek beszívták a fehér megszállókat. Ezután, kb. Kr. elõtt 1800-ban újra árják jöttek északnyugatról, és most egy zárt kasztrendszert alapítottak, ("varna" jelentése szín), mely fehér vezetés alatt állt, és amely a hindu vallás alapító része lett. A faji keveredés tilos volt, és halálbüntetés járt érte.

TÉNY #59: Az árja uralkodó osztály vezetésével a klasszikus indiai nagy kultúrává virágzott ki, ahol a filozófia, költészet, tudomány, matematika és irodalom magas szintû volt. Az ország virágkorát élte.

TÉNY #60: A kasztrendszer 2000 évig fönnmaradt (talán hosszabban, mint bármely más civilizáció hasonló faji összetétel mellett). De végül a kasztok kezdtek megszûnni a fajkeveredés miatt és a mai idõkre szinte egyetlen tisztán fehér sem maradt meg.

TÉNY #61: Ma India 834 millió lakosa 150 különféle nyelvet és tájszólást beszél. Ha kevés az esõ egy évben, évente 2 és 6 millió közt hal meg éhhalál miatt. India születési aránya a legmagasabb Ázsiában, fejenkénti jövedelme a világon a legalacsonyabbak közé tartozik, az analfabetizmus közel 70%-os.

EGYIPTOM

TÉNY #62: Az õsi Egyiptomot Mediterran kaukázusiak (fehérek) alapították Kr. e. 4500-ban. Egyiptom nagyságának ideje Kr. e- 3400 és Kr.e. 1800 között volt, melyet nagyszerû építészet, piramidok, templomok, a matematika és mûszaki tudományok ismerete jellemzett, melyeknek maradványai ma is láthatóak. A fehér egyiptomiak úttörõk voltak az orvostudomány, a kémia, a csillagászat és a jog terén. Sok esetben teljesítményeik páratlanok voltak. (37) (39) (21)
TÉNY #63: De 3400 körül Egyiptom civilizációja a Nílus folyó mentén terjeszkedett, melynek során kapcsolatba kerültek a délen lakó fekete núbiaiakkal. elkezdték a feketéket rabszolgának használni, és Egyiptom lett a történelem elsõ keverõtégelye.

TÉNY #64: A néger vér az egyiptomi társadalom minden rétegében helyet kapott alulról fölfelé. A rabszolgákat apránként fölszabadították , ezek politikailag egyenlõk lettek és a kormányban is állásokat foglaltak el.

TÉNY #65: Tut fáraó idején (Kr. e 1370-1352) az uralkodó osztályok is elkorcsosultak és Egyiptom elékezdett lecsúszni a lejtõn. Ma a valaha hatalmas Egyiptom egy teljesen harmadik világbeli ország, elvesztette mûvészetét, orvostudományát, építészeti képességét és helyzetét a világ ügyeinek intézésénél.

Azt az abszurd hír, hogy az õsi Egyiptom a néger zsenialitás terméke volt, ma széles körben oktatják iskolákban. Noha a tudósok tudják, hogy ez szemenszedett hazugság, igazolják a csalást úgy gondolva, hogy ez növelni fogja a fekete gyerekek "önbecsülését".

DÉLAFRIKA

(Megjegyzés: Ezek a tények erõsen meg fognak változni most, hogy Délafrika fekete uralom alá került.)
TÉNY #66: A fehérek sokkal régebben élnek Délafrikában mint a négerek. Több mint háromszáz éve laknak fehér telepesek Délafrikában, kb. olyan régen, mint Európaiak élnek Északamerikában. Még 150 évvel azután, hogy az elsõ telepeket építették Fokváros körül, a 19. század kezdetén, 500 mérföldön belül nem voltak a területen négerek. A feketék késõbb vándoroltak oda Középafrikából valószínûleg a rabszolgakereskedõk ellen menekülve vagy éhínség miatt. Valójában Délafrika néger lakóinak többsége más országokban született.

TÉNY #67: Délafrika messze a legfejlettebb ország és a leggazdagabb Afrikában, itt termelik a földrész össztermékeinek 75%-át. Majdnem teljesen önellátó, úgyhogy bojkottok nem befolyásolják gazdaságát túlzottan. A legtöbb afrikai ország függ Délafrikától. Délafrika kormánya a nyugati parlamentáris demokrácia elvei alapján mûködik és fajilag a szigorú elkülönülés híve. Délafrikában a feketéknek teljes önkormányzatuk van saját területeiken.

TÉNY #68: Noha Délafrikát állandóan kritizálja a világ fajelkülönítõ politikája miatt, a feketék jobban élnek itt, mint más afrikai országokban, és gyorsan és egészségesen szaporodnak. A fehér ember fizeti a feketék jóléti költségeinek 87%-át. Ebben benne vannak az élelem, a ruházkodás, az tanítás, a lakás, az oktatás és az egészségügyi kiadások, sõt a nyugdíjak is.

TÉNY #69: Délafrikai feketék ezrei tanulnak fõiskolán évente, több mint háromszor annyian, mint Afrika összes többi országában együttvéve. Minden fekete gyerekhez olyan közel van az iskola, hogy gyalog mehet oda. Afrika legnagyobb kórháza mely szinte kizárólag feketéket kezel, és havonta több mint 1800 operációt végez, Délafrikában van.

TÉNY #70: A Délafrikai feketéknek több autója van, mint a Szovjetunió összes lakosának.

TÉNY #71: Délafrikának több fekete orvosa, jogásza, szakmunkása és milliomosa van, mint a világ többi részének együttvéve.

TÉNY #72: A körülmények valóban olyan "rosszak" Délafrikában, hogy az országnak hatalmas problémát jelent az illegális fekete bevándorlás, és egy millió illegális munkás dolgozik ott.

IZLAND

TÉNY #73-75: Izland, a világ egyetlen csak fehér országának van a legmagasabb írástudó aránya, 100%. Az ország lehûlt vulkánmagmán van, és a sarkkörtõl délre fekszik. Nincs szene, fûtõanyaga, nincsenek ásványkincsei, természeti kincsei, és hajózható folyói. A terület 75%-a lakhatatlan és a földnek csak 1%-a mûvelhetõ. Ez Európa legfiatalabb népe és a világ legelszigeteltebb országa. Ennek ellenére Izlandon a második legmagasabb a várható életkor a világon és az életszínvonal és a jövedelem a világ legmagasabbjainak egyike. Nagyon jó az orvosi ellátás és a nyilvános közlekedés Izlandon. Szinte minden családnak van telefonja. Mikor elvégzi a középiskolát, minden Izlandi öt nyelvet tud.

MARTIN LUTHER KING

TÉNY #75-77: 1977 január 31-én Martin Luther King FBI aktáját lezárta a bíróság és 2027-ig lezárva foggja tartani, mert, ahogy felesége mondta, "ez tönkretenné a jóhírét". Ezekben az iratokban állítólag a legbizarrabb nemi perverziókról és homoszexualitásról van szó, és annak bizonyítéka, hogy Kinget szovjet kémek közvetlenül irányították és a kommunista párt pénzelte.

TÉNY #78: A Wall Street Journal (1990 nov. 9-én) nyilvánosságra hozta, hogy a Stanford Egyetem szerkesztõi, akik King papírjaival foglalkoztak régóta tudják, hogy King 1955-ben a bostoni egyetemen szerzett doktori disszertációját más tanulmányokból illetve végzõs diákok munkáiból másolta.

TÉNY #79: Martin Luther King gyakran élvezte prostituáltak szolgáltatásait és egyháza pénzébõl fizette õket. A kongresszus mégis megszavazta, hogy King születésnapja nemzeti ünnep legyen, legtöbb helyen Columbus napja vagy Washington születésnapja helyett.

TÉNY #80: A szövetséges államok szinte minden állama megünnepli King napját, és szinte minden városban van King sugárút vagy King városközpont. De a közvéleménykutatás eredményei azt mutatják, hogy szinte minden polgár leszavazná Kingre való emlékezést, ha lehetõsége nyílna erre.

VEGYES

TÉNY #81: Az afrikai földrész, talán a világ leggazdagabb földrésze csak a világkereskedelem 3%-ában vesz részt.

TÉNY #82-84: Szinte minden négernek, aki a sporton és zenén kívül más területen vezetõ állásban vol fehér õsei is voltak: Fredick Douglas, W.E.B. Dubois, Booker T. Washington, George Washington Carver, Alex Hailey, Thurgood Marshall, Bryant Gumbell, Colin Powell, Carl Rowan, Ed Bradley, Doug Wilder, stb. Dr. E.B. Reuter szerint " . . . A néger faj sikeres és ismert képviselõi legalább tizenhárom tizennegyed részben kevert vérû emberek. "

TÉNY #85: 50-szer nagyobb a valószínûsége, hogy egy feketének szifilisze van, mint egy fehérnek.

TÉNY #86: Kétszer annyi feketét mint fehéret dobnak ki szolgálati vétség miatt az US hadseregbõl

TÉNY #87: Ha egy fehér nõ négerrel szeretkezik, 15-ször nagyobb az esélye hogy AIDS-et kap, mintha ezt fehérrel teszi. (US járványellenõrzõ hivatal)

TÉNY # 89-92: 195-ben az amerikai iskolák színvonala a világon a legjobb volt. Szóbõ elemek javasolták, hogy az iskoláknak társadalmi javító szerepük is legyen, ne csak oktató. A legfelsõbb bíróság elrendelte az amerikai oktatás színvonalának erõteljes csökkentését, hogy ledöntse a társadalmi gátakat. 30 év alatt az amerikai iskolák sok pénzt öltek az erõltetett integrációba, kvótákba és buszoztatásba. (Kevés ember veszi észre, hogy milyen drága a buszoztatás. Az évi költségek tízmilliárd dollárra is rúghatnak. 1990-ben egyedül csak Kalifornia évi 500 millió dollárt költött integrációra. Sok iskolakerület költségvetésének több mint negyedét költi szállításra. Csak Milwaukeeben egyetlen iskolaévben a személyzet 30 ezer órát fordított annak kiszámítására, hogy milyen fajú tanulók milyen iskolákba járjanak.) Az eredmények? A mai diákok a világszínvonal alsó felén vannak a tudományok és a matematika terén, az amerikai felnõttek 40%-a gyakorlatilag analfabétának tekinthetõ, és a standardizált tesztek folyamatosan csökkentették mind a fehérek mind a feketék színvonalát. Ma az átlagos fehér még mindig 200 ponttal többet ér el a kombinált SAT-on mint az átlagos fekete. Az amerikaiak hosszabb ideig tanulnak mint bármely más ország lakói és eredményeik rosszabbak. Minden fõ amerikai város adóbevétele jelentõsen csökkent a fehérek menekülése miatt, hogy elkerüljék a faji zónákat. 1983-ban, miután majdnem két nemzedéken át folytatták a faji kísérleteket, hogy egyenlõséget hozzanak létre, az oktatási minisztérium egyetlen tanulmányt sem tudott bemutatni, amely kimutatta volna, hogy a feketék jobban tanulnának, mint a keverés elõtt.

TÉNY #93: Fekete Afrikában az átlagos uralkodó 7 hónapig uralkodik.

TÉNY #94: 1995-ben az USA egyetemi hallgatói egyharmada nem fehér lesz és 5 állam iskoláiban a fehérek kisebbségben lesznek.

TÉNY #95: Dr. William Shockley, a tranzisztor Nobel díjas feltalálója és a Stanford egyetem ismert genetikusa azt mondta: "Az amerikai négerek milyenségének fõ oka származásuk, és ez nem javítható a környezet semmiféle változtatásával.".

TÉNY #96: 1930-ban a világnak kb. 33%-a volt fehér. Ma az UN becslése szerint a világ lakosságának csak kb. 9.5%-a kaukázusi (fehér). A százalék állandóan esik.

TÉNY #97: 1988-ban az USA-ban 9,406 esetben erõszakolt meg fekete fehér nõt, és kevesebb mint tíz esetben erõszakolt meg fehér férfi néger nõt.

TÉNY #98:Raymond Cattellnek az "intelligencia és nemzeti eredmények" c. könyve számára három kiváló amerikai tudós hasonlította össze a nemzetek átlagos IQ-ját, és óvta azokat, akiknek népessége csökkenõ intelligenciát mutatott. Az amerikai fajok különbözõ születési arányainak figyelembe vételével arra a következtetésre jutottak, hogy az amerikai intelligencia gyorsan csökken.

TÉNY #99: Az amerikai adófizetõk 2.5 trillió dollárt fizettek a feketék támogatására 1960 óta.

TÉNY #100: IDÉZETEK "A négerek durva nemtörõdömsége soha nem fedezett föl semmiféle hatásos védelmi vagy pusztító fegyvert. Úgy tûnik, hogy képtelenek bármiféle nagyobb méretû kormány vagy hódítás megtervezésére. Szellemi képességeik nyilvánvaló alacsonyabbrendûségét fölfedezték és kihasználták a mérsékelt éghajlat lakói." --Edward Gibbon, ismert történész, a "római birodalom hanyatlása és bukása" címû mû írója (V.III, 277 oldal) "Ha négert látsz, minden romlik körülötte, és ahol fehéret látsz, körülötte minden javul.";--Robert E. Lee, Thomas H. Carter, tábornoknak. 1965 májusában."

sunyilo 2008.11.19. 16:41:50

Egyszer egy bálban egy asztalnál ültem - teljesen véletlenül, az akkori barátnőm társasága volt - hat igen ismert fajvédővel.(nevüket most hagyjuk, igen meglepődnétek...). Ne tudjátok meg hogy mit buzisztak és cigányoztak éjfél felé, néhány elfogyasztött sör és rövid után....

suzukis 2008.11.19. 16:42:35

Rá Dios: a Jókai-bablevesben DEBRECENI van. Igen, az is sertés. De mecsada különbség mégis :))

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 16:43:00

"Kállai Ernő kisebbségi ombudsman szerdán azonnali tanácskozásra hívta össze a vezető roma politikusokat és közéleti személyiségeket. Az ombudsman szerda reggel soron kívüli tájékoztatást kért az ügyről Bencze József országos rendőrfőkapitánytól. Mint mondja, elfogadhatatlannak tartja, hogy egy kirívóan erőszakos, a köznyugalmat súlyosan megzavaró bűncselekménynél, a rendőrség szinte azonnal kizárta az esetleges rasszista motívumot. "

Mivé lesz így a világ? kizárja a rendőrség a rasszista inditékot brrr , hogy megy a temetésre Draskovics? :O

aPar aLyza 2008.11.19. 16:54:37

Nem mindegy?
Nem mindegy!
Nem mindegy.

Rómát lőni vagy romát lőni.

kolompár ronaldó 2008.11.19. 16:58:44

Az milyen már, hogy a "miniszter" elmegy egy cigánytemetésre, de Szögi Lajos, Pénzes Henrietta és a többi áldozat nem ennyire fontos.

kocsog 2008.11.19. 21:15:19

Miért van az, hogy azon háborodunk fel, mert egy cigány család ellen követnek el merényletet és nem csak szimplán egy család ellen?
Miért gondoljuk azt hogy ez csakis rasszista okokból történhetett?
Miért nem írjuk le azt, hogy a börtönökben az elítéltek, tehát a bizonyítottan bűnösök között sokszorosan több a cigány mint az egyéb származású a népességi arányokat tekintve?
Miért van az, hogy az építkezéseken lapátos cigányokat lehet látni, de csavarhúzóval, szintezővel dolgozót nem?
Miért kell még mindig nekem arra dolgoznom, hogy az adómból szétosztott segélyek azonnal a kocsmába vándoroljanak?
És miért tűrjük meg azokat az álszent kétszínű politikusokat, akik hangzatos jelszavak mögé bújva a saját kiváltságaikat messzemenően védve fenntartják ezt a rendszert?
Miért? miért?

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2008.11.20. 11:05:46

Érdekes módon ez a többszázéves probléma csak nem akar megoldódni. Egy jellegzetes szelete 1902- ből, a Tisztelt Házból. Kár szörnyülködni, hogy mivé lett a világ..Mária Terézia óta majdnem ugyan az a helyzet:
Trubinyi János "ideái" és a "kéjgyaloglók".
Inszeminator.blog.hu/2008/11/19